Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 7. tammikuuta 2010

Lunta ja lenkkeilyä

Ihana, ihana talvi! Pakkasta ja lunta on riittänyt!

Bertan kanssa uusi vuosi on aloitettu kunnon lihastreenillä. Pikku neiti on päässyt vuodenvaihteesta lähtien päivittäin lenkeille mukaan Oilin kanssa. Vaikka pakkasta on ollut parisen kymmentä astettakin ei se ole menoa haitannut. Jos joku on joskus sanonut, että bulldogit ovat laiskoja lenkkeilemään, niin se ei kyllä pidä paikkaansa meidän neidin kohdalla!! Fleecetakki vaan päälle, niin neiti vetäisee tunninkin lenkit Oilin ravin vauhdissa remmi kireällä..koko ajan pitää saada olla ekana :) Alla oleva kuva on otettu tilanteesta, jolloin pikkuinen kävi yksin iltapisulla ilman takkia. Heti tuli kylmä ja tassuja piti nostella, kun ei ollut vauhtikaveria mukana. Sisään päästessä Lassi hieman innostui peittelemään unista tyttöä. Mutta tästä oppineena nyt pakkaslenkit on suoritettu siis Oilin kanssa, ja kun vauhtia pidetään koko ajan yllä, ei kylmä tule edes tassuista. Koska sattuneesta syystä kädet on aina täynnä koiria ja kamera on mikä on, on meiltä ihanat lumikuvat jääneet tyystin ottamatta..

Isot ovat myös mielissään lumesta ja tästä syystä lenkkejä on kaikkien kanssa tehty ehkäpä jopa tavallista enemmän. Eli virallisia lupauksia ei tehty, mutta näyttää siltä että meidän uusi vuosi on alkanut kuntoilun merkeissä :)

Itselläni on ohjelmassa ollut tentteihin lukua ja siitä syystä on myös lenkkeihin (ja siivoukseen jne) ollut enemmän aikaa :) Hetken päästä alkaa myös parin viikon toimistotyöt, kun menen avustamaan Keskon tilinpäätöksessä. Mitenköhän sitä taas sujuu se aikaisin aamulla herääminen..

Ensi viikolla saan myös hakea koulusta kanditodistuksen, eli eiköhän se pidä kohta aloitella maisterin gradunkin tekeminen..huh..

Tulevassa luvassa muutamia näyttelyitä Suomessa. Osassa Bertta mukana ja osassa olen vain handlaamassa muita koiria. Reissuista nyt ensimmäisenä luvassa Hupellusta ja New Yorkin Westminster Show matkaa. Ja on niitä koirien näyttelyreissujakin jo varattu useampi tuohon loppukeväälle ja kesälle :)


Väsynyt pienimmäinen lämmittelee

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana kuva Bertasta :)

Unknown kirjoitti...

Piti tulla kommentoimaan, kun vihdoin opittiin, miten se tehdään... Bertta on aika sisukas tyttö, sitä eivät pakkaset pelota. Hyviä lumilenkkejä Oilin ja Aunen kanssa, Bessie-mummokin yrittää kipitellä pakkasessa lämmin talvipalttoo päällä.