Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 19. tammikuuta 2010

Untamo jyrää!

Sunnuntaina luvassa oli vuoden ensimmäinen näyttely, Lahden ryhmänäyttely. Mukaan kotijengistä lähti Bertta ja handlauksessa oli bullmastiffeista Unto ja Kerttu. (kuvat Pasi Apajalahti).


Rop Bullgrin's 'Unto' ja Vsp Remarkabull 'Maisa'

Unto tallasi tyylillään ollen mahtavasti Rotunsa Paras!!! Onnea Riikka ja Untsikka! On se vaan uskomaton paketti, aina iloinen ja NIIN komea! Tässä muuten kaikille tiedoksi Untamon super hauska blogi: http://untamo-unikameli.blogspot.com/ Yksi ehdottomista suosikeistani!

Unton lisäksi esitin ensimmäistä kertaa myös Kertun. Kerttu on ihana nuori nainen, Oilin puolisiskon tyttö ;D Kerttu hienosti narttujen toiseksi! Toivottavasti minut huolitaan tulevaisuudessakin joskus tämän likan kanssa kehään. Kivaa oli <3 Bertan kanssa ei sitten mennytkään ihan putkeen. Aamulla näyttelypaikalle saapuessa tallasin sitten häkin kanssa säveltäessäni Bertan tassulle :( Näin on tuon vipeltäjän kanssa käynyt ennenkin, mutta tilanteesta on aina selvitty säikähdyksellä. Nyt kuitenkin neiti ontui selvästi ko. jalkaa kehässä ja arvosteluksi ihan oikeutetusti EVA (ei voi arvostella). Harry Tast piti kyllä Bertasta, kun arvostelun jälkeen asiaa tiedustelin. Kokeilemme siis miehen tuomarointia varmasti myöhemmin puhtailla liikkeillä ja kun neiti hieman vielä kasvaa (joissain kohdissa Tast sanoi, että vielä kaipaa iän tuomaa kehitystä). Kotiin illalla saapuessamme oli ontuminen jo tipotiessään, eli isommasta haaverista ei onneksi ollut kyse.


Bertta treenaa ennen kehää..

Lopuksi muutamia kuvia bullmastiffeista..Koska rotujen välissä oli runsaasti aikaa otimme koirista muutamia poseerauskuvia ja samalla sain harjoitella Unton ja Kertun esittämistä.

Bullgrin's Goodnight Kiss 'Kerttu' :





NordJW-09 NordW-09 Bullgrin's Hint Of Respect 'Unto' :







Nyt taas arki pakerretaan sata lasissa koulun ja töiden parissa. Lauantaina välipäivä ja luvassa Turun näyttely ;D Ai niin..Bertan kanssa olemme muuten aloittaneet HSKP:n toko2 kurssin. Keväällä olimme pentukurssilla, syksyllä toko1 kurssilla ja nyt on kaksi kertaa toko2 kurssia takana. Uskomaton tuo tyttö..pitkä aika treeneistä, hallissa pakkasta ja silti ne jutut vaan jostain aivolohkosta tunkee esiin, ylpeä olen saanut pikkulikasta treeneissä olla :)

Ei kommentteja: