Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 28. joulukuuta 2009

Tapaninpäivän ajelulla Venäjällä

Jännittävä tapaninpäivän ajelu takana. Kohteena oli Venäjä ja Pihkovan kansallinen kaikkien rotujen näyttely. Dramatiikkaa saatiin kokea heti alkumatkasta, kun laivalla oli joulupäivänä luvassa ehkäpä pahin myrsky omassa kokemuksissani..Noh, kaikesta selvittiin ja Tapaninpäivän aamuna oltiin näyttelypaikalla.

Mukana matkassani oli Bertta, Bertan äiti Hali, Oili ja Mosse-bullmastiffi. Kummatkin rodut olivat kehässä heti aamusta, ja koska neljän koiran pyörittäminen kehässä varsinkin noissa maissa on aikamoista hässäkkää, jäi kuvat itse tilanteesta kokonaan ottamatta..Oilin kohdalla kotiintuomisia ei saatu. Neidistä on selvästi havaittavissa, ettei enää ole mielenkiinto tähän hommaan ylimmillään. Tästä seurauksena päätinkin, että tyttö jää nyt näyttelyeläkkeelle, tai ainakin pitkälle tauolle. Mutta muiden kolmen kohdalla kaikki sujuikin sitten paremmin kuin putkeen :D

Bertta oli junnunarttujen paras JunEri1, rotunsa paras juniori ja lopuksi kaikista nartuista toiseksi paras. Kotiin tuomisiksi saatiin siis Venäjän junioriserti, jonka turvin tytöstä leivottiin nyt myös Venäjän juniorivalio!! Kuusi junnuvaliotitteliä jo meitin pienimmäisellä, rinta rottingilla ollaan vieläkin :D (Balt EE LV LT RU BY JCh Wheelback's Cajun Queen)

Bertan äiti Hali räjäyttikin sitten koko potin bulldogeissa ollen Rotunsa paras eli jättäen narttujen lisäksi taakseen jopa kaikki urokset :D Tuomari ihastui Haliin mielettömästi ja ottikin myös ryhmäkehässä Halin seitsemän parhaan joukkoon! Halin nimeen voitaneen nyt lisätä myös Venäjän muotovalio titteli! Onnea Lasse ja Hali! (FI LV LT RU BY Ch Wheelback's Be Happy)

Mosse jatkoi Halin kanssa samaa rataa ja korjasi potin ollen bullmaastiffien Rop! Pojusta siis kanssa Venäjän valio! Onnea Mosse, Annika, Eero ja Satu! (C.I.B Nord Balt FI NO SE EE LT LV SI RU Ch Bullgrin's Double Damage)

Kylläpä oli taas valtavan ihania koiria matkaseurana. Ja mukavan matkasta teki myös se, että lähes koko bussi oli täynnä vanhoja tuttuja reissukavereita! Kiitos kaikille mukana olleille, onnittelut menestyksestänne ja eikun suunnittelemaan uusia reissuja! Erityiskiitos Merjalle huolenpidosta, sekä Katjalle esitysavusta!

Loppuun muutamia kuvia joulun vietostamme..


Bertta kouluttaa olkivuohea


Malttamattomana lahjojen viekussa


Aune ja Lassin sisko Linda, yksi parhaista tyttöjemme hoitotädeistä


Masu täynnä lahjojen avaamisen jälkeen on kiva käpertyä perheen pään tuoliin :)

4 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Onneksi olkoon. Hienosti pärjätty sekä tyttäreltä että äidiltä. Meillä oltiin tohkeissaan lahjoista ja joulukuusikin on ihme kyllä pysynyt pystyssä :D

Unknown kirjoitti...

WOW, Bertta on ihan mahdoton valiotyttö! Tosi hienoa menestystä, varsinaisia potin räjäyttäjiä sulla matkassa. Saiko bertta olkipukkiin mitään kuria ;)

Viivi kirjoitti...

Kyllä se pukki loppuillan pysyi aloillaan ;D Kun oli ensin haukuttu lyttyyn ja hieman maisteltu ulokkeita..

Romulus kirjoitti...

Suuret onnittelut jälleen kerran! Mahtavaa! =)