Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 25. tammikuuta 2010

Turku tournee

Viikonlopun ohjelmassa oli minimatka Turun kupeeseen. Lähdimme matkaan jo perjantai iltana, minä, Satu, Elia, Molla ja Nemo. Suuntana oli Tanjan ja Kertun, sekä muun perheen huusholli :) Kiitos ihanasta vieraanvaraisuudesta, meillä oli kivaa, vaikka melko pikaiseksi vierailu jäikin. Omia koiria minulla ei siis ollut mukana, mutta Nemo oli nyt ekaa kertaa minun mukana ihan yökylässä. Voi että poju oli helppo tapaus, matkat Mollan kanssa meni viekukkain nukkuessa ja yön nukkui rauhallisesti minun jaloissa :)

Turun näytelmät olivat sitten luvassa lauantaina. Aamu aloitettiin bullmastiffeilla. Minä esitin tällä kertaa jälleen Unton ja Kertun. (Bullmastiffi-kuvat: Rea-Leena Vaikkola)


Unto ja minä, sekä Unton veli Riski ja Jossu. Hienosti oli Riskikin sitten kasvanut viime näkemän, isoja poikia jo kummatkin, vaikka vasta ekaa kertaa korkattiin nuorten luokka :)


Tässä kuvassa odottelemme vain vuoroamme Untsin kanssa. Untolle hienosti tulokseksi NuoEri3 (Riskin ja Pattonin mennessä eteen) ja Pu4. Urokset voitti Riski, joka nappasi sitten ekasta mahdollisesta näyttelystä myös Cacibin! Onnea!


Sitten vuorossa oli nartut. Tässä kuvassa Satu esittää Mollaa (Unton ja Riskin sisko) ja minä Kerttua.


Molla veti tällä kertaa pidemmän korren ja Kertulle sijoitukseksi NuoEri2, Pn4. Mollalle Riskin tavoin eka Cacib!


Loppujen lopuksi Rop ja Vsp olivat siis sitten sisarukset Riski (Bullgrin's Hold The Tiger) ja Molla (EE JCh FIJW-09 NORDJW-09 EEJW-09 BaltJW-09 Bullgrin's Hypnose)! Kuvassa Riski nappaa lihapullan Sadun kädestä, yhteiset on sisarusten eväätkin ;) 32 bullmastiffia ilmoitettu ja Bullgrin's jengistä kaikki sijoittuivat: Rop, Vsp, Pu2, Pu4 ja Pn4. Näytelmään oli myös ilmoitettu 4 kasvattajaryhmää, joista tiukalla tuomarilla esitettiin kaksi. Rop-kasvattaja kennel Bullgrin's! Onnea Satu! Kiitos kaikille koiruuksien omistajille, että pääsin mukaan esittämään, isossakin kehässä oli kivaa tällä porukalla!

Bulldoggien vuoro oli sitten yhden jälkeen. Nemon kanssa olemme pyrkineet harjoittelemaan esiintymistä ja selvästi jälleen oli edistytty. Hieman piti tuomaria pakittaa, mutta muuten seistiin ja liikuttiin jo todella maltillisesti. Ekaa kertaa pystyin toteuttamaan kehässä myös oman pienen haaveeni. Sain esitettyä bulldogin edestä päin, silloin kun tuomari katsoo takaa päin. Hyvä me! Hyvä Nemo! Kyllä se harjoitus tekee mestarin, ja mekin edistymme yhteistyössä koko ajan. Vielä on hiottavaa, mutta pysyypähän jännitys yllä. Nemolle tulokseksi ValEh4, tuomarin tykätessä muuten, mutta massaa saisi kuulemma olla vielä lisää. Noh, tämä olikin ennalta aavistuksissa ja siksi Berttaakaan ei ollut tänne ilmoitettu. Aina ei meidän sporttibullit ole kaikkien mieleen ;) Kokemuksena kuitenkin jälleen mukava reissu ja varmasti tämän jälkeen turvallisemmin mielin uskaltaa Nemon kanssa lähteä pidemmillekin reissuilla. Kiitokset myös Sadulle, Elialle, Pasille ja Liisalle tukijoukkoina olemisesta!

Ai niin ja piipahdinhan minä myös bokserikehässä siinä Nemon vuoroa odotellessa. Pikaisesti vaan huudettiin kehään avuksi ja äkkiseltäänhän me siinä piipahdettiin tuloksena Rop-Vet Pn4. Kennel Cocoon'sin väki on ennenkin 'hyödyntänyt' minua ja näin ollen aavistuksen tuttua tämän jengien koirien esittäminen on. Aina oppii uutta ja ilomielin autan jatkossakin!


FI Ch Wheelback's Brave Boy 'Nemo' (kuva viime kesältä)Neppu on siis Bertan eno.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nemo on kyllä ihana. Ja Viivi kans :)

Riikka kirjoitti...

Upea kuva upeasta koirasta! Kuvaillaan mekin sitten kesällä Berttulia urakalla niissä kahdessa näyttelyssä ;)