Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 22. joulukuuta 2009

Vilna valloitettu!

Takana Vilnan näyttelyt..ja hyvin tuloksin sai taas kotiin palata ;D Mukana matkassa oli tällä kertaa bullmastiffit Saimi ja Patton, sekä tietty oma pienimmäinen Bertta.


Bertta chillaa näyttelyalueella. Loppui neidistäkin jossain vaiheessa hetkellisesti virta, kun malttoi penkillä lähes tunnin vaan rauhassa istuskella ja katsella näyttelypaikan hulinaa :) Tai sitten siitä on tulossa aikuinen ;D

Bullmastiffeissa paikalla oli myös mielestäni Euroopan kovin koira Leatherneck Northern Exposure. Lucky nappasikin kumpanakin päivänä rop ja ryp sijan, sekä sunnuntaina vielä bis2 sijoituksen! Patton sekä Saimi voittivat luokkansa ja sijoittuivat kummatkin lauantaina toisiksi, saaden luokkasertit ja vara-cacibit.

Sunnuntaina Pattonille tulokseksi eh lievän ontumisen takia. Mutta nyt oli Saimin vuoro näyttää mistä tämä tyttö on tehty ja hienosti ylsi kisan parhaaksi nartuksi saaden ison sertin ja Cacibin. Näin Saimista tuli siis Liettuan valion lisäksi Kansainvälinen muotovalio! Tuhannet onnittelut Saimi-lihassirkka ja Satu!! Ei todellakaan mikään pikkusuoritus tuossa sakissa! Vilnassa on aina totuttu todella kovaan kilpailuun bullmastiffeissa, bullmastiffeja paikalla nyt 15 ja taso taas päätä huimaava.


Lucky ja Saimi, tuomari Yvonne Cannon



Bertan näytön paikka oli heti lauantaina. Bulldoggeja oli ilmoitettu 29 kappaletta. Täysin tyhjin odotuksin mentiin kehään, kun näimme kehänlaidalla jo paljon valmiimman bulldoggijunnutytön. Mutta neitipä esiintyi oikein edukseen ja voitti junnunartut saaden Liettuan junnusertin. Tämän sertin turvin likasta tuli nyt myös Baltian ja Liettuan juniorimuotovalio! YAHOO!!


(kuva: Edita Žeromskienė)


Rop-juniori tuli myös Suomesta; Pinebulls Jolly Joker. Onnittelut Putelle! Tuomari: Sean Delmar (kuva: Edita Žeromskienė)

Sunnuntaina kummallekin suomalaiselle junnulle tulokseksi JunEri2.
Uusien valioiden lisäksi reissun kohokohtia oli erityisesti Bracco Italianon esittäminen. Pääsin esittämään koko viikonlopun ajan myös iki-ihanaa junnunarttua Fatimaa. Kiitos kennel Heinäaro ja Teija tästä mahtavasta tilaisuudesta! Ja onnittelut mahtavasta menestyksestänne!

Fatima ei ollutkaan sitten mikään turha likka! Tulokseksi lauantaina Rop ja Ryp2, sunnuntaina Rop, BIS-Juniori (koiria varmaan 70 kehässä) ja Ryp3!! Uskomaton koissu, aivan ihana tapaus kaikinpuolin. Sain myös esittää kumpanakin päivänä braccoparin Fatiman ja Tuomon, sunnuntaina esitysasuna minun ruskea reissuhaalari ;D Innolla odotetaan kuvia tästä, jos joltain löytyy..


Fatima Ryp3 (kuva: Iiris Valtonen)


Fatima BIS-Juniori (kuva: Iiris Valtonen)

Ihana reissu jälleen takana! Erityiskiitokset mainiosta matkaseurasta Teija, Pirjo, Toni, Jaakko, Maili ja kaikki muut bussilaiset! Tällä kertaa jopa toimin toisen bussin matkanjohtaja yksikseni ekaa kertaa ja hyvin taisi kaikki mennä nappiin :D Helposti tuollaisen koiraporukan kanssa toimeen tulee, kun on kokemusta Hupeltajista ;D

Nyt pari päivää lepoa ja töitä ja sitten tapaniksi taas mennään!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Paljon onnea uusista valiotitteleistä:)
Sanna & Team Remarkabull

Unknown kirjoitti...

No wow, jopas oli reissu!
Onnea valioluokan tytöille ja muille!

Unknown kirjoitti...

Teillä oli hieno reissu ja onnea uusista titteleistä :)