Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 14. joulukuuta 2009

Raporttia messarista

Vuoden isoin koiratapahtuma Suomessa on nyt takana. Lauantaina olimme messukeskuksessa Voittaja09 näyttelyssä ja sunnuntaina PohjoismaidenVoittaja09 näyttelyssä. Oilille tulokseksi lauantaina H ja koska neitiä ei selvästi näyttelyt jaksaneet tällä erää kiinnostaa, sai tyttö jäädä sunnuntaina kotiin nautiskelemaan vapaapäivästä. Oilin ja Bertan lisäksi esitin myös muita koiria sekä bulldoggi-, että bullmastiffikehässä. Seuraavassa tuloksia ja kuvia viikonlopulta:


Oili (kuva: Mikko Ylilammi)

'Bertta' Voittajassa JunEri3 ja Pohjoismaiden Voittajassa JunEri2...eli hienosti sanottuna Vice NordicJuniorWinner09 :D :D Laitan nyt näihin tuloksiin aina nuo 'Vice tuloksetkin', vaikka oikeasti eivät mitään virallisia titteleitä ole. Näyttääpähän hienommalta ;D


(kuva: Eero Karri)


(kuva: Eero Karri)

'Nemo' FI Ch Wheelback's Brave Boy Voittajassa Pu2 Vara-Cacib (Vice Winner09) ja PohjoismaidenVoittajassa ValEri4


(kuva: Eero Karri)


(kuva: Eero Karri)

'Unto' Bullgrin's Hint Of Respect Voittajassa JunEri2 (Vice JuniorWinner09) ja PohjoismaidenVoittajassa räjäytti koko potin ollen Rotunsa Paras ja saaden nimensä eteen tittelit JuniorNordicWinner09 ja NordicWinner09 !!!


(kuva: Hanna Palos)


Rop Unto ja Vsp Fancy (kuva: Mikko Ylilammi)

Bullgrin's Bullmastiffs molemmissa näyttelyissä ROP-kasvattajaryhmä


Unto, Saimi, Molla ja Kerttu (kuva: Mikko Ylilammi)

Tuossa ylhäällä siis parhaimmat tulokset minun handlaamilla koirilla. Lisäksi avustin esittämisessä myös muitakin bullmastiffeja eli kiirusta piti kehässä :)

Lisäksi Bullgrin's jengissä menestyttiin parhaimmillaan mm. seuraavasti:


  • 'Molla' EE JCh, EEJW-09 & BaltJW-09 Bullgrin's Hypnose -> JuniorWinner09 & JuniorNordicWinner09


(kuva: Mikko Ylilammi)

  • 'Patton' BaltJW-09 Bullgrin's Guess My Gards -> Winner09

  • 'Buffer' (Oilin ja Aunen äiti) C.I.B FI EE SE LT Ch FiW02 BaltW05&06 Heathkeeper's Be With Me -> PohjoismaidenVoittajassa Rop-veteraani ja Vice NordicWinner09


(kuva: Mikko Ylilammi)

  • 'Kerttu' Bullgrin's Goodnight Kiss -> Vice Winner09

Kerrassaan mahtava viikonloppu takana! Jälleen kerran sain olla omieni lisäksi mukana esittämässä monia upeita koiria, kiitokset tästä kuuluu eritoten kasvattajille Sadulle (kennel Bullgrin's), Sannalle (kennel Remarkabull) sekä Pasille ja Liisalle (kennel Wheelback's)!

Seuraavaksi onkin sitten luvassa ulkomaita..

Ei kommentteja: