Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Yksi viikonloppu, kaksi näyttelyä, kaksi Rop-pentu -pystiä!

Kiireinen näyttelyviikonloppu takana! Piipahdimme Bertan, Burtin (Bertan setä) ja Pasin kanssa lauantaina Kemissä. Sunnuntaina vuorossa oli Karjaa.

Kemissä pikku-Bertta esiintyi itsensä Rotunsa Parhaaksi pennuksi huolimatta, että samassa luokassa oli jopa paljon isompi narttu kilpailemassa. Rankka matka oli takana, mutta tytteli jaksoi kun jaksoikin esiintyä totuttuun tapaansa :D Tuomarina toimi Pirjo Aaltonen.


Rop-pentu Bertta

Esitin Kemissä myös Burtin. Aluksi Pasin oli poika tarkoitus esittää, mutta sitten huomasimme, että taitaa jäpikkä olla hieman enemmän tottunut mun kanssa esiintymiseen. Burt oli kovasti hinkunut kehän suuntaan, kun olimme siellä Bertan kanssa.

Ja voi että mikä fiilis! Burt nappasi sertin ollen urosten paras! Aivan mahtavaa! isot onnittelut Heidi ja Burt!! Nyt vielä se yksi serti, niin jäpikälle pamahtaa kolme valioarvoa kerralla ;D


Burt (Wheelback's Big Easy)

Sunnuntaina tosiaan vuorossa sitten Karjaan näyttely. Tuomarina toimi Matti Luoso, joka arvosteli bulldogit tututulla tiukahkolla tyylillään. Esimerkiksi aikuisissa bulldogeissa vain yksi koira sai Erin! Mutta meidän likkaa ei tiukka linja haittaa! Bertta jälleen ROP-pentu hienolla arvostelulla, onhan Luoso kerran aikaisemmin sijoittanut Bertan BIS voittoonkin mätsärissä.


Rop-pentu Bertta

Tuo ainoa aikuisten Erin saaja olikin sitten Nemo! Nemo on myöskin Bertan setä eli Burtin veli! Nemo myös hienosti ekaa kertaa ryhmäkisassa kahdeksan parhaan joukkoon. Way to go Boy!


Nemo (FI Ch Wheelback's Brave Boy)

Karjaalla mukana oli myös Oili ja Edda. Oili upeasti bullmastiffi narttujen toinen, tuomarina Bo Skalin ja Edda voitti labbisten vetaraaniluokan tuloksella VetEh1, tuomarina Paula Rekiranta. Mukava oli vetskua esittää ja kaikki menikin todella nappiin, ehkäpä lady pääsee uudemmankin kerran mukaan!

2 kommenttia:

Ira kirjoitti...

voi kun te pärjäätte mainiosti :)

Bullukat kirjoitti...

Onnea taas Bertalle. Meillä on Hilman kanssas pitkä matka noin hienoon esiintymiseen.