Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Bertta tuulettaa!! BIS 3 -pentu SSKY:n erikoisnäyttelyssä!!


(kuva: Laura Teräs)

Vihdoin taas kotona..Wau mikä viikonloppu takana! Tuhannet kiitokset Lauralle, Markolle ja Pablolle vieraanvaraisuudesta Heinolan mökillä. Samoin kiittelemme Suvia, Peteä ja Viljoa mainiosta seurasta! Otetaanhan uusiksi joskus.

Takana siis upea mökkiviikonloppu yhdistettynä Suomen seurakoirayhdistyksen näyttelyihin. Mökillä chillattiin, grillattiin, uintiin ja nautiskeltiin. Kaikki viisi koiraa pääsivät myös uimakouluun mahtavan järvirannan ansiosta.

Myös näyttelyt menivät täysin nappiin. Tässä tulokset kuvien kera. Lauantain pentunäyttelyssä oli paikalla 7 bulldoggipentua ja syyni oli tiukka, koska vain kaksi pentua sai kunniapalkinnon. Tuomarina toimi Roberto Schill Romaniasta.


Bertta poseraamassa siskonsa Hilman vieressä, joka hienosti ylsi toiseksi luokassa Bertan jälkeen. (kuva: Ulla Karri)


Ja tässä kuvassa poseeraa tuomarin kanssa ainoat kunniapalkinnon saaneet (kuva: Ulla Karri). Bertta Vsp, narttujen voittaja, sekä Rop-pentu ja siis urosten voittaja Brutus, joka on Bertan veli. Mainio parivaljakko, joka jaksoi myös iltapäivän parikilpailussa käyttäytyä varsin mallikkaasti.

Sunnuntaina vuorossa olikin sitten saman yhdistyksen erikoisnäyttely. Bertta pisti parastaan ja erittäin tiukan tuntuisella tuomarilla, Harry Tastilla, neiti hienosti Rop-pentu. Esimerkiksi aikuisissa bulldogeissa jaettiin vain yksi Eri, eli tiukahko oli taas tuomarin syyni.


(kuva: Pasi Apajalahti)


Bertta poseeraa tuomarin, Harry Tastin, kanssa. (kuva: Pasi Apajalahti)

Sitten käytiin välissä taas nauttimassa mökkielämästä ja iltapäivästä vuorossa oli Best In Show -pentu kilpailu. Ja kuinka ollakkaan pikkuneiti yllätti jopa äitinsä täysin, yltäen mahtavasti BIS 3 sijalle! Tässä kehässä tuomarina toimi Veli-Pekka Kumpumäki.


(kuva: Tanja Reimari)

Lisäksi minulle tarjoutui ihana tilaisuus, kun pääsin esittämään ystäväni Sarin uutta Tosaa BIS-kehään. Tuo rotu ei taida olla kovin tuttu monellekaan, koska Suomen kehissä niitä ei kait ole juuri koskaan nähty. Ihana poitsu, josta varmasti kuullaan vielä! Eka näyttely Suomessa ja heti napsahti serti, ikää poitsulla huomenna yksi vuosi.

Nyt koko oma pesue kuorsaa kotona niin, että lattia tärisee. Saas nähdä miten itse mahdun tuonne sänkyyn Lassin, Oilin, Aunen ja Bertan sekaan ;D On mahtanut olla kiva, mutta rankka viikonloppu. Mökkimajoitus oli kyllä mahtava, järvessä uiminen on vaan NIIN huippua ja vielä kun saa koiratkin mukaan!

7 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Upea saavutus. Lämpimät onnittelut Hilma-siskolta.

Riikka kirjoitti...

Miehän jo viimeks sanoin että järkkää tänne se kesto-onnittelu nappula :)
SIIS SUURET ONNITTELUT ! teillä on ihan mahdoton tahti !!!!

Jenna kirjoitti...

Vaauuuu!! Upeaa menestystä jälleen kerran! Suuren suuret onnittelut tehotytöille!

Tanja & göötit kirjoitti...

ONNEA jälleen kerran upeasta menestyksestä :)

Unknown kirjoitti...

Ootte te hurjia likkoja!

Unknown kirjoitti...

Loistavaa!! Onnittelut upeista näyttelytuloksista:)

Sanna & Remarkabull bullmastiffs
www.remarkabull.net

Rea kirjoitti...

Onnittelut jälleen :D