Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Hämeenlinnan menestysputki jatkuu! Oili Vsp!

Huh huh hellettä! Lassi on Tukholmassa kisoissa ja olen viettänyt tämän viikonlopun kokonaan tyttöjen kanssa ja heidän ehdoillaan! Läheisessä puistossa on makailtu nurmella varjossa ja moikkailtu kavereita. Lauantaina oli ohjelmassa match show ja sunnuntaina Hämeenlinnan kansallinen näyttely.

Oilin menestys Hämeenlinnassa sai jatkoa! Vuonna 2007 Oili oli siellä Rop, vuonna 2008 Vsp ja nyt vuonna 2009 jälleen Vsp! Ihana nurmikenttä ja kyllä sen heti huomaa esiintymisessäkin, paljon nautinnollisempaa kummallekin meistä! Aune oli myös mukana ja tulokseksi Hyvä. Rop oli Bullgrin's jengin Patton. Onnea junnu-Pattonille! Ja kiitokset Sannalle kuvista!


Rop Patton ja Vsp Oili, tuomarina Harto Stockmari (kuva: Sanna Vakkilainen)

Lauantaina sitten siis piipahdin yksikseni Hakunilan mätsärissä. Mukana oli siskon labbis veteraaneissa ja Bertta isoissa pennuissa. Bertta esiityi jälleen hienosti ja oli isojen pentujen punaisten toinen (isoja pentuja oli yhteensä 19). Palkinnoksi pokaali, ruusuke, megaderm öljyä, köysilelu, remmi, lämpöalusta, toinen narulelu, ruokakuppi ja ruokanäytteitä :D Parhaimmat palkinnot kyllä tähän mennessä!

Siskon labbis Edda esiintyi älyttömän hyvin, vaikka on elämässään ollut kerran aikaisemmin kehässä ja siitäkin on joku 7 vuotta. Edda liikkui myös todella nätisti, mitä nyt pari kertaa innostui tekemään iloloikan ;D Hampaiden katsomisessa ei ollut mitään muuta ongelmaa, mutta ei meinannut oikeen nahoissaan pysyä, kun tuomari tuli silittelemään, olisi niin tahtonut leikkiä ;D Mutta tosiaan seisomisen kanssa ei mitään ongelmia, vaikka sitä aluksi jännitin, kun tuo rotu on tuollainen vapaana seisotettava.

Tässä muutama kuva mätsärimenestyjistä pokaaliensa kera.







Suuren suuret onnittelut siskolleni ihanaakin ihanammasta ikipirteästä veteraani-iän saavuttaneesta koissusta! Varmasti tahdon tuon likan jatkossakin mukaani..

Nyt alkaakin sitten pian jännittäminen Tanskan reissun suhteen. Perjantaina lähden Oilin kanssa kohti Bornholmia ja Rönnen kansallista näyttelyä.

Ei kommentteja: