Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Viva la Vivaro!

Ja nyt kyllä kelpaa körötellä! Maanantaina vaihtui entinen auto Opel Vivaroon! Eli pakettiautolla tästä lähin tämä neiti köröttelee. Heti kun uusi auto saatiin alle alkoi sisätilojen tuunaus koiria ajatellen. Ensimmäiseksi irrotettiin väliseinä kokonaan, jotta sekä ilmastointi, että lämmitys toimii myös koirille.

Tänään hommia jatkettiin, jotta saatiin aidat paikoilleen. Lassi teki hienot aidat, jotta koirat saadaan turvallisemmin jaoiteltua, ettei koko pesue heilu autossa miten sattuu. Myös irtiotetun seinän paikalle laitettiin matalampi aita turvallisuuden ja mukavuuden takia. Myöhemmin on suunnitelmissa vielä lämpöeristää seinät sekä katto ja verhoilla vanerit jollain huovalla. Näillä ei kuitenkaan vielä nyt ollut niin kiire, mutta aidat haluttiin saada valmiiksi jo juhannusajelua silmällä pitäen. Kävin kuitenkin heti ostamassa lattialle uudet 'karvat' ja vanhasta patjasta saatiin yksi petikin tehtyä. Webasto mahdollistaa talvisaikaan pidemmätkin pysähdykset, ilman että koirien tarvitsee palella ;D

Nyt ei muuta kun korkkaamaan pesueen uusi biili juhannusajelulla Rovaniemelle ;D






Aunen ja Bertan alue




Ja itseoikeutetusti Oililla tietenkin oma loossi, että saa arvoisansa päiväunet hulivileiltä rauhassa ;D

5 kommenttia:

Rea kirjoitti...

hienot pedit!!!
Kyllä kelpaa koko köörin matkustaa :)

Jenna kirjoitti...

Ei hitto mikä biili!!
Vautsi miekin tahon tommosen! *kade kade*

-Johanna kirjoitti...

Vau!

Kyllä tuolla pelillä kelpaa näyttelytähtien lipua kehästä toiseen :D Ja hakuharkoissa myös ihana, kun tilaa riittää loikoilla omaa vuoroaan odotellessa!

Bullukat kirjoitti...

Ohhoh, kateeksi käy autottoman. Kyllä tuolla menopelillä kehtaa koirien kanssa Suomea kiertää.

Riikka kirjoitti...

Voi miten hienot tilat saitte sisälle rakenneltua ;) Kyllä nyt kelpaa ajella... ja *vihi vihi* mekin voitais Titon kanssa joskus lähteä pikku ajelulle tai ehkä vähän kauemmaskin ;)