Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 20. syyskuuta 2010

Mildred aloitti näyttelytouhut tuloksella Rotunsa Paras-pentu !!





Jopas on ollut hulinaa..Pientä lisästressiä viime päiviin on aiheuttanut autoni palaminen. Auto syttyi yksinään parkkipaikalla tuleen, ilmeisesti sähkövian takia. Ja nyt tämä pesue on liikkunut laina-autolla ja julkisilla. Toivottavasti vakuutusyhtiö toimii ripsakasti ja saisimme mahdollisimman pian hommattua uuden pakun. Kovin on harrastuksiin vaikea muuten noiden kanssa päästä :(

Mutta ihanien ystävien ansiosta, myös kauempi koirareissu on saatu suoritettua. Viime lauantaina oli Mildredin vuoro aloittaa näyttelytouhut. Ohjelmassa oli Oriveden pentunäyttely, jossa tuomarina oli Irina Poletaeva.

Neiti käyttäytyi kehässä varsin mallikkaasti ja häntäkin heilui iloisesti, eli nappiin meni ei voi muuta sanoa. Kunniapalkinnonm kera siirryttiin Rop-kehään :) Mildred valittiin Rotunsa Parhaaksi pennuksi täysin meidän yllätykseksi, vastassa kuitenkin oli noin 3,5 kuukautta vanhempi uros. Onnittelut Rentulle vsp-sijoituksesta!

Tässä vielä Mildredin arvostelu ja ikää tytöllä nyt siis 5 kuukautta:
''Lupaava, erinomaiset mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Eturinta voisi olla paremmin kehittynyt. HYvät kulmaukset. Erinomaiset liikkeet ja luonne.''

Erittäin tyytyväisiä ollaan arvosteluun tiukkana tunnetulta tuomarilta.







Saimme viikonloppuna myös kuvia Bertasta. Kuvat on ottanut maailmankuulu koirakuvaaja David Dalton (http://www.daviddalton.org/about.php). Isot kiitokset Pasi ja Liisa, sekä Dalton ja Merja. Mahtavia kuvia! Ehdottomasti tullaan ensi vuonnakin jollain kokoonpanolla keikistelemään Daltonin linssin eteen :)









Nyt sitten kuumeisesti odotellaan että kuluva viikko menisi nopeasti. Ensi maanantaina on nimittäin lähtö Euroopan Voittajaan Sloveniaan. Matkaan lähtee kanssani kolme ihanaa bullmastiffineitoa, eli hulinaa taas luvassa kerrakseen :) Matkaa Slovenian Celjeen tulee Tallinnasta 1987km suuntaansa, mutta onneksi bussissa odottaa taas tuttu hauska reissuporukka!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyviä kuvia Bertasta. Sehän näyttää ihan jättiläiseltä näissä :)
t. Anniina