Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 22. heinäkuuta 2010

Untolta postia..

Ja Unto se ei koskaan petä. Tällainen kortti saapui pojalta heti seuraavana aamuna, kun Mildred kotiutui ;D Olette ihania Untolaiset!



Tarina nimen Ardhub Miss Murphin 'Mildred' takana (wikipedia):

Knalli ja sateenvarjo on Yleisradion tuottama suomalainen versio Edward Taylorin ja John Grahamin kirjoittamasta englantilaisesta kuunnelmasarjasta The Men from the Ministry. Alkuperäinen sarja pyöri BBC:llä vuosina 1962–77, ja suomalaista versiota on tehty vuodesta 1979. Valtion virkamiesten ja byrokratian kustannuksella pilaileva sarja kuuluu Yleisradion kuunnelmaklassikoihin ja on pyörinyt radiossa toistuvina uusintakierroksina. Jaksoja on tehty jo 170 kappaletta ja niiden pituus vaihtelee lyhimmän kuunnelman 25 minuutista pisimmän kuunnelman 48 minuuttiin saakka.

Sarja sijoittuu Lontoon hallintokaupunginosaan, Whitehalliin, liituraitapukuihin, knalleihin ja sateenvarjoihin sonnustautuneiden valtion virkamiesten valtakuntaan. Siellä toimii "Ministeriön Erikoisosasto", jonka tehtävänä on tehdä muiden osastojen töitä näiden ollessa ylikuormitettuja – ja joka myös saa kaikki hanttihommat, jotka eivät muille kelpaa.

Osaston henkilökunnassa toimii kaikkien rakastama blondahtava sihteeri Mildred Murfin ;D

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ai teille tullut uusi perheenjäsen =D onneksi olkoon. mitäs rotua hän on? ja kuvia kehiin <3 =D

Riikka kirjoitti...

Onnea uudesta tulokkaasta! HUIPPUkortin saitte untolaisilta :)