Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Serti siepattu!

Viime viikonlopun ohjelmassa oli Mäntsälän kansallinen lauantaina ja Ylivieskan kansainvälinen sunnuntaina.

Mäntsälässä tiimi toimi jälleen loistavasti helteestä huolimatta!

Tuomari oli Veli-Pekka Kumpumäki. Nartuissa erinomaisia jaettiin vain kaksi ja Berttuli upeasti pn2 ja nappasi kolmannen Suomen sertinsä. Tismalleen samoin meni kuin ko. tuomarilla syksyllä Tallinnassa. Silloinkin vain kaksi eriä nartuille, valionarttu rop ja Berttuli pn2.



Nemo jatkoi myös tyylilleen uskollisena ja voitti kaikki urokset. Lopullinen sijoitus Vsp. Tuo poika se on sitten minun makuuni. Tassu ei paina, vaikka helle oli taas huima!



Sunnuntaina suuntana oli sitten Ylivieska. Lähdimme Bertan kanssa matkaan jo lauantaina yöjunalla ja paluumatkalla korkattiinkin kummankin pendolinoneitsyys :) Matka sujui mallikkaasti ja näyttelypaikalla oli mukava treffata tuttuja ulkomaanreissukavereita. Bertalle tulokseksi NuoEh1. Tuomari ei jännittänyt, mutta kehän laidalle tullut naapurikehän mies tuomari oli sen verran jännä, etten millään tahtonut saada likkaa esiintymään. No oli miten oli, lauantain sertin takia ei tämäkään saanut mieltä maahan, vaan jännitimme sitten hyväntuulisena loppupäivän tuttavien koirien menestystä ja sitähän tuli ;D Kiitos Päivi ja Petri kaikesta avusta! Ja ekstra kiitos Mustikalle Bertan lelusta <3

Ei kommentteja: