Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Roppeja ja Ryppejä!

Hups, taas päivitys viivästynyt...Nyt tehdäänkin sitten pikapäivitys kuvien muodossa :)

Alkuun kuvia ostamistani Tanskan tuliaisista. Kerrankin löytyi upean malliset rodun edustajat ja kaiken kruunasi upeasti liikkuva bulldoggi:





Lauantai kului Forssan kansallisessa koiranäyttelyssä, upea paikka ja varjoja löytyi ääretömästä helteesta huolimatta todella hyvin.

Nemo porjasi bulldgeissa potin kotiin ollen Rotunsa Paras ja pikkulikka Bertta upeasti narttujen toinen vara-sertin kera!


Nemo näyttää kuinka bulldoggi kulkee lähes 30 asteen helteessä!


Rop Nemo, Vsp Pinebulls Harlequin, tuomari: Pirjo Aaaltonen


Pikku Bebe posettaa

Mukana reissussa oli myös Molla bullmastiffi. Molla täytti juuri 2 vuotta ja siksi sertiä odoteltiinkin kovasti ;D Lauantaina sijoitukseksi kuitenkin pn2 ja vara-serti, johon olemme kyllä tyytyväisiä. Pääsin lisäksi esittämään Remarkabullin Sauruksen, upea poika ja jälleen pääsin hänen kanssaan keikkumaan Rop-kuviin :D Olin Sauruksen kanssa myös mukana Rop-kasvattajaryhmässä, kennel Remarkabull! Hienoa!



Forssasta suuntasimme koko perheen plus Mollan voimin tuttuun Harjavaltaan maatilamatkailukohteeseen yöksi. Hyvin tulivat kaikki neljä tyttöä juttuun!
Sunnuntaina ohjelmassa olikin sitten Porin kansainvälinen näyttely. Onneksi bulldogit oli laitettu sisälle, niin saimme esiintyä ihanassa viileydessä ulkokentän älyttömään seisovaan helteeseen verrattuna.
Koiramäärä kasvoi (yht 28) ja näyttely muuttui intiksi, mutta Nemo ja Bertta jatkoivat samaa rataa: Nemo Rotunsa Paras cacibin kera, Bertta narttujen toinen vara-cacibin ja vara-sertin kera! Tuomarina toimi Horst Kliebenstein Saksasta.


Nemo


Rop Nemo, Vsp Pamela Di Bella Natura


Bertta

Bullmastiffeissa sitten olikin Porissa Bullgrin's juhlaa! Molla korjasi potin ollen Rotunsa paras ja Vsp olikin sitten ihana Mollan veli Riski. Kummatkin valioituivat samalla vain pari päivää 2-vee synttäreiden jälkeen! Seuraavaksi onkin sitten toivottavasti Unton vuoro :)


Vsp Riski, Rop Nemo, tuomari Hassi Assenmacher, Saksa

Mutta Mollapa ei jättänyt peliä siihen vaan tykitti myös ryhmäkehässä! Tämä ei bullmastiffnartulle olekaan kovin jokapäiväistä.. MOLLA RYP3 !! Voi että olimme onnellisia, upea tyttö ja jälleen kerran tuomarit huomasivat sen! Mahtava tapa valioitua!





Nyt tämä seuraava viikonloppu onkin taukoa näytelmistä. Juuri olenkin lähdössä koirien kanssa Suomenlinnaan retkelle. Nauttikaa kesästä ja koiristanne, helle ei ole este puuhailulle, kun sen tekee veden ääressä :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Toi juokseva Bulldoggi on kyllä niin hieno!