Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Pennun ja maatilan tuoksuja



Kylläpä aika kuluu siivillä, kun on ohjelmaa. Kesä on tullut ja täällä vietetään arjet tivakasti työpöydän ääressä. Illatkin ovatkin sitten kuluneet Bertan kanssa tokoillessa ja muutenkin ihanasta kesäsäästä koirien kanssa nauttiessa. Seuraavassa jälleen luvassa tilannepäivitystä kuvien muodossa..

Lassin siskolle Lindalle ja Teemulle kotiutui hetki sitten oma bullmastiffi. 'Meidän laumamme' saakin siis jatkoa :) Neiti suloisuus 'tottelee' nimeä Kylli ja on viralliselta nimeltään Bullgrin's Kate Cannot Dance. Vanhemmat ovat tutut Muffin ja Hagrid, eli loistava paketti lienee tiedossa :) Kovin on vilkas tyttö ja innolla odotamme, että kasvaa hieman, niin pääsee kunnolla mukaan tohinoihimme. Aune sai etuoikeuden ja pääsi heti etunenässä tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Voi vietävä miten suloinen ja reipas tyttönen on! Voip olla, että tulee Lindalle ja Teemullekin tuppauduttua entistä useammin.



Veimme Lindalle synttärilahjaksi pikku prinsessalle sopivat kipot



Tähän väliin tilannekuva, kun Bertta katsoi meidän kanssa elokuvaa. Kovasti ihmetteli, kun mies roikkui yht'äkkiä katosta ylös alaisin.



Viime viikonloppuna olimme sitten pitkästä aikaa koko pesueen voimin maatilamatkailulla. Luvassa oli Jämsän kaksi näyttelyä ja viime vuotisen kesän tyyliin etin netistä maatilakohteen. Jälleen meni nappiin ja nautimme vietävästi! Meillä oli varattuna koko viikonlopuksi oma mökki, täydellisellä keittiöllä, suihkulla, viidellä vuoteella jne..


vieraskirjan täyttöä


näkymä ikkunasta


päikkärit kehän jälkeen


raskasta myös kannustusjoukoille


Jämsänkoskella lenkillä









Maatilalla oli myös lypsykarjaa. Suurin osa viihdytti meitä lenkillä laitumen laidalla, pienimmät olivat vielä sisätiloissa.




Aune tutustuu sielunveljiinsä

Bertalla meni näytelmissä vaihtelevalla menestyksellä. Lauantaina saimme Soile Bisteriltä H:n, kuulemma tuhisemme liikaa. Voin vain kuvitella mitä sanomista olisi tullut jos olisi ollut yhtään lämpimämpi. Nyt siis oli todella kylmä ja pikkulikka piti ääntä pelkästään tuomarin tutkiessa. Jännä juttu että bulldoggi tuhisee haistellessaan :D Sunnuntaina menestyttiinkin sitten jo huimasti paremmin. Tuomarina Rodney McDowell Irlannista. Tiukka tuomari jakoi nauhoja aina hylätystä lähtien ja Bertta sijoittui hienosti narttujen toiseksi saaden vara-sertin.


Edellisen koiran kohdalla päädyttiin tekemään raporttia, jolloin meidän kohdalle napsahti pitkä odotusaika. Joutessamme teimme jopa tokoliikkeitä, ettei likka kyllästynyt odottamaan :D

Narttujen parhaat: 1. Möwens Lullabye ja 2.'Bertta'



Kuluneella viikolla on Bertasta ollut muuten juttu Anna-lehdessä. Koitan saada jutun joskus ladattua myös tänne blogiin. Mikäli se on edes mahdollista..Kiitos kaikille juttua kehuneille, itsekin olin yllättynyt kuinka mukavan toimittaja sai siitä laadittua. Ja jottei kaikki julkisuus lankeaisi Bertalle, on Oili myös päässyt parrasvaloihin. Kurkatkaapas linkin takaa ko. näyttelyn nettisivujen mallikoira http://www.showlink.fi/helsinki_syys10/index.html

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Kylläpä on suloinen bullmastiffipenaska, ja ehdottoman hieno nimi on tytöllä ;)

Kiitos kivasta kuvapläjäyksestä. Mukavaa maatilamatkailua näyttää olleen.

Nauroin Bertan telkkarinkatselukuvalle. Hilmakin on kova tyttö huomioimaan telkkarin tapahtumia. Varsinkin luonto-ohjelmat kiinnostavat.

Unknown kirjoitti...

Olipa outo kommentti tuomarilta että B tuhisee liikaa. Koittaisi itse nuuskia lyttänällä kuonolla :)
Onneksi irkkumies ymmärsi sentään hyvän päälle, onnea varasertistä!
Tosi kivan näköinen maatilamajoitus, voisikos sitä viikonloppua paremmin viettää! Berta on ihanan keskittynyt elokuvaan, toivottavasti ei ollut liian jännä pätkä.
Kylli <3 ja ihanat kipot prinsessalla!
Teillä on ihan julkkisporukkaa kun komeilitte Bertan kanssa monen sivun jutussa ja nyt Oilikin on niin coolisti mallina!