Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Näytelmiä, matkustelua, uusia rotuja..

Hups, onpas tullut pitkä tauko...pahoittelut, ei oteta tavaksi. Paljon on parissa viikossa tapahtunut, tässä jälleen kuvasatoa :)

Olin toissa sunnuntaina Sukokan järjestämässä ryhmänäyttelyssä talkoohommissa. Vesisateessa pystytettiin telttoja, jaettiin pokaaleja, roudattiin ruokasäkkejä ja ennen kaikkea nautittiin aina niin mahtavasta Sukokalaisesta huumorista :) Yllättäen minua pyydettiin myös handlausavuksi. Pääsin iki ihanan Leon ranskiksen kanssa kehään. Hieman jännitti korkata pöytärotujen esittäminen tiukkana tunnetun Johan Juslinin kehässä. Kaikki meni kuitenkin nappiin ja Leon valittiin rotunsa parhaaksi. Upea poika! Pääsin pojun kanssa kehään sittemmin myös Kotkassa viime sunnuntaina, tulokseksi pu3. Kiitos Toni ja Noora tästä kokemuksesta, toivottavasti uusitaan taas joskus!




Kotkan kv näyttelyssä Bertta esiintyi narttujen kolmanneksi saaden vara-sertin ja ensimmäisen vara-cacibin :) Bertan lisäksi esitin Kotkassa myös Baileyn. Tiimityömme menikin nappiin ja tulokseksi Vsp ja ensimmäinen serti junnupojalle!



Toissa viikon lauantaina teimme pikavisiitin Kajaaniin. Junalla tietenkin, kuten viime aikoina on ollut tapana. Matka meni nappiin, mutta itse kehässä tyttö säikähti tuomarin sadetakkia ja tulokseksi Eva (ei voi arvostella). Mikä lie mörkökausi alkanut. Sama ujoilu toistui myös Pieksämäellä viime sunnuntaina, mutta Matti Luoson ollessa mukava tuomari sai Bertta mahdollisuuden tutustua tuomariin rauhassa. Kotkassa ujoutta ei ollut havaittavissa, kenties Kajaanin ja Pieksämäen sadesäällä ja tuomareiden sadevarusteilla oli vaikutuksensa pieneen tyttöön. Ennen en ole huomannut mitään ujoutta tuomareita kohtaan, kenties se kuuluu vain tähän ikään.


Menomatkan matkustimme tuttuun tyyliin yöjunalla.




Paluumatka suoritettiin intercity-junalla päiväsaikaan.


Kokenut junamatkailija malttaa jo istua aloillaan ilman remmiäkin :)


Välissä riehuttiin possun kanssa..


...ja sitten tietty nukuttiin.

Kotiin päästyä jätin kostean häkin kuivumaan olkkarin lattialle. Liekkö tyttö kotiutunut jo reissuelämään, kun piti kotonakin tunkeutua häkkiin nukkumaan :)





Kotkan näyttelyn yhteydessä yövyttiin Tupun ja Jarin luona. Saimme jälleen ihanan mahdollisuuden majoittua ykkösluokan bussissa, täysin omassa rauhassa.

Jättimäiset kiitokset Tupulle ja Jarille, sekä iki ihanille mastiffeille Armille, Fanylle, Jaskalle ja Danille. Unohtamatta Körmyä ja riiviö Kingiä :) Jälleen aivan mahtavaa laatuaikaa teitin porukan kanssa! Oili, Aune ja Bertta kiittävät!

Nyt muutama päivä kotona ja sitten lähdetään kohti Tanskaa ja Maailmanvoittaja-näyttelyä. Hulinaa tiedossa! Mukana Bertta ja bullmastiffit Patton, Molla ja Unto. Onneksi Riikka lähtee myös mukaan, ei ihan pelkät omat kädet riittäisi :D

Loppuun vielä kuva, jonka sain Bertan serkulta Voimalta perheineen. Kuva on otettu taannoisesta Oulaisten näyttelystä, jossa Bertta oli upeasti ROP.


Ei kommentteja: