Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

NY calling...ja Westminster huumaa..

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä siis hyvinkin kuvapainotteinen tiivistys New Yorkin reissustamme. Kiitokset Sukokan mahtavalle porukalle, kivaa oli, ja hinku takaisin on kova. Erityiskiitokset Sannalle ja Juhalle, teitte reissusta täydellisen! Kiitokset seuraavista kuvista kuuluvat myös Sanna Vakkilaiselle :)


Rockafeller Center


Vapauden patsas


WTC rauniot ja työmaa (Taustalla loistava ostosmekka 21th Century, sinne upposi rahaa ja paljon!)

Brooklyn Bridge


Wall Street Bull

Viikonloppu siis shopattiin ja kierreltiin kaupungilla, maanantai ja tiistai vietettiin Westminster Kennelclubin näyttelyssä. Näyttely on jenkkien vanhimpia ja yksi arvostetuimmista. Kyseessä ns. kutsunäyttely, johon vain valiot saa osallistua. Monille täällä näyttelyssä käyminen on suuri haave ja Sannan houkuttelun ansiosta pääsinkin haaveen toteuttamaan heti vuoden päästä ekaa kertaa Birminghamin Cruftissa vierailuni jälkeen. Loistava tapa yhdistää shoppailu, matkailu ja koirat :) Varmasti suuntaan tuonne vielä uudelleen!




Rop Löwchen; Juha Kareksen käsialaa, Ch Chic Choix Bihar Cuba 'Cuba'


Juha ja toinen oma kasvattilöwchen keimailee kehässä

Tutustuimme Juhan kautta viikonlopun aikana myös ihanaan jenkkirouvaan Susaniin. Susan on arvostettu Lhasa Apso kasvattaja ja hienostihan tuo meni kehässäkin.




Rop Lhasa Apso: Ch My Thai Ta Sen Halleluiah Chorus 'Lulu'


Rottweilerien näyttävyys ja luusto sai haukkomaan henkeä!Kuvan vasemmanpuoleisin taisi olla Rop.

Samoin mastiffeissa oli muutamia aivan mahtavia yksilöitä, erityisesti takaosat ja liikkeet olivat upeaa katsottavaa. Tiesittekö, että mastiffi saattaa joissakin jenkkien näyttelyissä olla suurilukuisin esitetty rotu.







Nöffit olivat myöskin todella hienoja, tässä oikeanpuoleisimpana suomalaista kasvatustyötä: CH Wave Seeker's Cast Away' Saucon 'Wilson'.



Bulldoggien taso oli mukavaa katseltavaa, kun taas bullmastiffeihin olin melko pettynyt. Bullmastiffeissa liikkeet oli monella todella huonot ja päät lähes kammoksuttavia. Kropan rakenne ja luusto oli sen sijaan kohdallaan. Myös koko oli aika pieni varsinkin uroksilla. Sekä bulldogeissa, että bullmastiffeissa nartut ja urokset olivat hyvin samaa kokoluokkaa keskenään.





Viilennyspantojen käyttö oli yleistä:



Myös Rop-nartulla oli sellainen aina odottaessa yllä:



Bulldoggien voittajaksi ylsi siis narttu ja hienon näköinenhän tuo oli, mitä nyt ehkä hieman suuri nartuksi minun makuuni. Kuvassa ilme hieman erikoinen, koska koira olisi koko ajan halunnut näyttää kieltä. Kyseinen narttu on myös vuoden 2009 voitokkain koira koko non-sporting ryhmässä.

Rop: Ch Kepley's Showbiz Razzle Dazzle

Ja tässä pari kuvaa Vsp-uroksesta:




Ch Millcoats Bach

Bullmastiffíen kohdalla keskittyi kuvaajakin niin paljon itse koiriin, että napsimme vähemmän itse kuvia. Mutta tosiaan tiivistettynä hyvät ja huonot puolet kokonaisuudessaan tulikin jo mainittua. Eli ylivoimaista tasoa eurooppaan nähden ei ollut havaittavissa..


Rop Ch Ishana's Play It Again Sam


Vsp Ch Newcastle's Top Shelf

Omien rotujen lisäksi matkan aikana tuli siis perehdyttyä useisiin muihin rotuihin. Sannan ja Juhan ansiosta matka oli siis mainio shoppausreissu ja opintomatka ;D Kyllä meillä oli hauskaa, eiköhän uusita tällainen keikka jossain muodossa!

Ei kommentteja: