Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Cacib-handlausta Tampereella..



Viikonloppuna oli vuorossa Tampereen kansainvälinen näyttely. Minun mukana matkaan lähti Bertta ja Nemo. Linda oli myös paikalla Teemun kanssa. Kiitos avusta ja toivottavasti oli mukava reissu! Bulldoggien lisäksi olin lupautunut myös esittämään ihanan Unton jälleen kerran. Kiitos kuvista kuuluu Pasille ja Liisalle.

Bulldoggeja oli ilmoitettu 34. Bertta esiintyi vallan mallikkaasti saavuttaen JunEri4 sijan seitsemän juniorinartun seassa. Pikku hiljaa esiintymisvire on löytynyt uudestaan ja pikkulikka malttoi olla yllättävän kauan poseerausasennossa :)

Tuomarina toimi Alain Pecoult Ranskasta ja tässä vielä Bertan arvostelu:

Small bitch. Excellent roach back & proportions. Good front but could broarder out a bit. Nice head. Nice eyes. Good movement.




Nemon esiintyminen meni myöskin aivan nappiin ja emme voi olla kuin huippu tyytyväisiä. Nemo sijoittui toiseksi parhaaksi urokseksi heti Brandon jälkeen saaden vara-cacibin, joka muuttuu cacibiksi. Nyt herralla on siis kasassa kaksi cacibia suomesta :)

Tässä vielä Nemon arvostelu:

Very nice dog. Excellent overall construction. Excellent rear angulations and roach back. Good front. Excellent head. Eyes a little open. Easy movement.





Bullmastiffeissa menestystä tuli myös. Kennel Bullgrin's oli Rop-Kasvattaja. Rop koira oli Bullgrin's Molla ja handlaamani Unto sijoittui pu2 sijalle saaden Cacibin ensimmäisen ollessa juniori. Aikamoinen pentue tuo kyllä on. Molla on nyt saanut Cacibit kahdesta ekasta inttinäyttelystään, Riski nappasi ekan Cacbin Turussa ja nyt Unto Tampereella. Ainakin sisarukset saivat Cacib tilin auki heti kun mahdollista :) Sertejähän kaikilla on ollut jo ajat sitten riittämiin ennen kuin 2 vuotta tulee täyteen.


Unto poseeraa


Rop-kasvattaja, Bullgrin's Bullmastiffit (Riski, Unto, Kerttu ja Molla)

Onnea kaikille osallisille! Kiva päivä oli jälleen ja mukavaa oli päästä handlaamaan useampaa koiraa.

Muuten ollaan viime aikoina nautittu jälleen lumesta ja auringosta. Lenkit muotoutuvat sitä mukaa, kun lumet sulavat. Vielä ei haluta rapaisille teille kävelemään, onneksi lähellä on useita valinnaisia lenkkimaastoja.

Loppuun täytyy vielä lisätä yksi ihana kuva jonka sain siskoltani. Kuvassa kummityttöni Lumi , omassa Lumilinnassaan, omien henkivartijoidensa, Eddan ja Dallasin kanssa :) Ensi viikonloppuna onkin sitten luvassa ehkä pientä matkailua Bertan kera..




1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Lumilinnan prinsessalla on melkoiset bodyguardit :)