Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 30. marraskuuta 2009

Bertta avasi valiotilin!



Viime viikonloppuna oli vuorossa Sillamäen kansallinen näyttely Virossa. Mukaan matkaan lähti Bertta, Lassi ja minä, eli leppoisaa lomailua oli tiedossa.

Koska perheessämme ei tällä hetkellä ole enää yhtään henkilöautoa, piti reissuautokin lainata, jottei tarvitse laivassa turhaan maksaa ison auton paikkaa. Laina-autoksi saimmekin isäni vara-auton (eihän sitä nyt ykkösautoa uskalla mulle antaa), joka yllätykseksemme pelasi ihan kohtuullisesti. Toki auto aiheutti pientä jännitystä, kun ihan uusimmasta menopelistä ei ollut kyse :) Tosin isäni sanoin, jos se on jo lähes 500 000 kilometriä rullannut, niin mikäs sille nyt yht'äkkiä tulisi :D Joka tapauksessa perille ja takaisin päästiin ehjänä ja auto rullaa edelleen..

Yövyimme mukavassa hotellissa järvimetsän rannalla ja yllätykseksi majoitus olikin mökkityyppinen hotellihuoneen sijaan, koiraväelle tämä aina mukavampi. Hotellilla oltiin myös todella joustavia. Saavuimme hotellille melko myöhään perjantai-iltana, mutta he avasivat silti ravintolan vain meitä varten. Samoin huoneen luovutuksessa joustivat usemman tunnin ja pääsimme kehän jälkeen huoneeseen päikkäreille. Reissu oli mukavan leppoisaa vaihtelua useamman koiran kanssa matkustamiseen ja luulen Bertan ja Lassinkin nauttineen, kun saivat olla huomion keskipisteenä :) Isot tytöt pääsivät viikonlopuksi Lassin vanhempien luokse hoitoon ja mikäli aikaisemmat tarinat pitävät paikkaansa, on sielläkin hemmoteltu tyttöjä oikein olan takaa! Kiitokset Tervalammen väki!


Lassi ja Bertta päikkäreillä

Ja sitten niihin itse tuloksiin :) Bertta oli näyttelyn Rop-juniori, paras narttu ja ROP, eli nappasi itselleen kolmannen juniorisertin Virosta!! Jahoo! Näin neidistä tuli Viron juniorivalio. Aikaisemmin roikkumaan oli jäänyt myös Latvian ja Valkovenäjän juniorisertit eli nyt Bertta junnuvalioitui myös näistä maista. Vahvistuksia vielä odotellaan, mutta kohta typyn virallinen nimi onkin EE LV BY JCh Wheelback's Cajun Queen. Kolme titteliä ja ikää alta vuoden, ei voi muuta kun olla huippu huippu tyytyväinen ja rutistaa neitiä vielä kerran! Ryhmäkehässä ei aikuisten seassa menestystä tullut ja bis-juniorikehään emme kerenneet laivaan kiirehtimisen takia lainkaan jäädä.


Nyt pari viikkoa näyttelytaukoa ja sitten alkaakin taas pieni putki, startaten Voittaja-09 ja Pohjoismaiden Voittaja-09 näyttelyillä.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No WOW! Bertta on kyllä kone!

Rea kirjoitti...

Onnea kovasti hienoista tuloksista, jälleen kerran :o)

Bullukat kirjoitti...

Onnea taas kerran. Bertta on ehtiväinen tyttö :)