Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 10. marraskuuta 2009

Bertalle JunioriSerti Tarttosta!


Brude ottaa mallia kun venäläiset nartut treenaa ;)

Viime viikonlopun vietimme Tarttossa. Mukana matkassa oli neljä bulldoggia: Bertta, Brutus, Hali ja Burt. Lauantaina ei kummenpaa menestystä herunut (Bertta JunEh1), mutta sunnuntaina Bertta sai kotiintuomisiksi Juniori-Sertin! Isot kiitokset kaikille reissussa mukanaolleille ja kehän laidalla juttuseurana toimineille. Ja isoimmat kiitokset toki samassa seurueessa matkustaneille: Pasi, Hanna ja Päivi: olette mainiota matkaseuraa! Kiitos kuvista kuuluu Jarmo Lehtoselle!


Vsp-juniori-sijoituksen lisäksi Bertta sijoittui sunnuntaina myös hienosti paras narttu kehässä kolmanneksi! Bulldoggeja oli kehässä yhteensä 18 kappaletta.


Rop-juniori oli sama venäläinen koira, kuka oli viime kesän erkkarin rop-pentu Bertan ollessa erkkarissa vsp-pentu. Sama parivaljakko siis taas tuomarin kanssa poseeraamassa :)


Sunnuntaina esitimme myös kasvattajaryhmän, sekä parikilpailussa Bertan ja Brutuksen. Kummatkin kokoonpanot saivat rop-sijoituksen.

Tässä arvosteluja sunnuntailta:

Bertta:
Tuomari John Muldoon, Irlanti

Lovely head. Nice expression. Nice dark eyes. Nice teeth. Good front. Good body size. Nice deep chest. Showed and moved well.Ihana pää. Hieno ilme. Hienot tummat silmät. Hienot hampaat. Hyvä etuosa. Hyvän kokoinen runko. Hieno syvä eturinta. Esiintyi ja liikkui hyvin.
Laatuarvostelu: Erinomainen
JUK1, PN3, juniori-sertifikaatti, VSP-juniori


Kasvattajaluokka, kennel Wheelback's
KASV1, KP, ROP-kasvattajaryhmä

Beautiful heads. Good ear sets. Nice dark eyes. Very good noses. Good size bodies.
Kauniit päät. Hyvin asettuneet korvat. Hienot tummat silmät. Erittäin hyvät kirsut. Hyvänkokoiset rungot.

Parikilpailu (Bertta ja Brutus)
ROP-pari, kunniapalkinto

Lovely pair. Move very well together. Showed well. Nice size bodies.
Ihastuttava pari. Liikkuvat erittäin hyvin yhdessä. Esiintyivät hyvin. Hyvänkokoiset rungot.

Bulldoggien lisäksi sain mahdollisuuden esittää Molla-bullmastiffin kumpanakin päivänä. Tulokseksi lauantaina Rop-Jun Pn2 ja sunnuntaina Rop-Jun ja Rop! Isot onnittelut uudelle Viron juniorivaliolle, kerrassaan mainio tyttö!

Jälleen kerran takana onnistunut reissu ja paljon oli mukavia koiraystäviä samassa näyttelyssä mukana. Hotellihuoneen jaoin yhdessä Bertan ja Halin kanssa ja mahtoi tytöistäkin olla kivaa olla äiti-tytär porukassa :)

Nyt taas nautitaan kotona olosta hetki ja juostaan pää viidentenä jalkana lumihangissa :D

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

WOW Bertta kaunokainen!