Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

lauantai 13. syyskuuta 2008

Oili Vsp ja Hertalle ensimmäinen serti Helsingin ryhmänäyttelyssä 13.9.

Jipaa!!! Taas mahtava näyttelypäivä!!Helsingin ryhmänäyttelyssä meidän rotujen tuomarina Nils Molin Ruotsista.

Oili korjasi narttujen potin kotiin ollen ValEri1, Pn1 ja Vsp! Hertta mahtavasti JunEri1, Pn2 ja SERTI!!! Onnea pikku ipanalle ensimmäisestä sertistä! Hieno päätös neidin kesänäyttelyille!


Rop Bulldale Zz Top ja Vsp 'Oili'


Hertta ja ensimmäinen serti!

Itse koko päivä alkoi myös mahtavasti, kun olin seuraamassa englanninbulldoggien kehää. Ystävämme Roli oli Rop ja Patsy Vsp. Leikkikaverimme Ninja (Wheelback's Bohemian Girl) olikin sitten Pn2 ja nappasi myös ensimmäisen sertinsä!! Mahtavasti onnea koko Wheelback's porukalle!

Rop (Int&Pohj&N&Fin&S Ch Brampton Tug Tough) 'Roli' ja Vsp (Fin&S Ch Wheelback's African Queen) 'Patsy'


Rolin ja Patsyn tyttö Ninja ja ensimmäinen serti!

Lisäksi handlasin näyttelyssä vielä ihanaakin ihanamman Pikku-Jaska mastiffin (Fin&Est&Rus&Lv&Ltu&Balt Ch BaltV-08 Bewille's Blowhard Jack). Jaska hienosti Rotunsa Paras! Onnittelut itse herralle, sekä myös Tupulle ja Jarille!


Jaakko poseeraa


Yhteisposeeraus: Pikku-Jaska, Oili ja Hertta

Nyt vielä hetken kotona ja sitten palaan näyttelypaikalle ryhmäkehään. Ryhmäkehässä jatkaa Roli ja minun handlattavana Pikku-Jaska :D

Kiitos kaikille seurasta! Kivaa oli! Ja kiitokset myös Sannalle Hertan handlausavusta pn-kehässä!

Sunnuntaina Porvoossa: Bullmastiffien osalta ei tästä päivästä ole kummemmin kirjoitettavaa. Tuomari oli tiukalla päällä ja antoi joka ikiselle bullmastiffille Eh:n. Englanninbulldogeissa taasen juhlittiin, ystävämme Roli ja Patsy jyräsivät jälleen, ollen Rop ja Vsp eiliseen tapaan! Onnittelut!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kaikki sun händlättävät pärjää ihan hullun hyvin, eli et viittis händlää tota meiän likkaa tulevaisuudessa :D

onnea ja rapsut menestyneille!

Viivi kirjoitti...

No hyvinhän tuo näytti teilläkin menevän!!Onnittelut meitin bestisbulldogille vielä kerran! Mennään koirametsään sitten taas porukalla joskus lähiaikoina!

Anonyymi kirjoitti...

juu pitää kyllä mennä. tyttö makaa nyt ihan taju pois, eilen näyttelyt ja 2,5h riehut olgan kaa. Tänään sit pari tuntii puistossa ja tokotreenit, aika neiti olla aika kypsää kauraa :D

Gala kirjoitti...

onnittelut viivi-esittäjälle joka onkin jo melko "showgirl", hitsitnvitsit viivi, haluan nähdä sut sut myös napolikehässä, taikka kiinanpalatsikoirakehässä ja teet sielläkin ihmeitä ;-)) peukutusta kerinkalliolta taas kerran !!

Viivi kirjoitti...

Höpön löpön...Mahtavia koira vaan ollut esitettävänä!

Jenna kirjoitti...

Mie haluisin nähdä Viivin esittävän bichon frisén :)

Ei mut, onnittelut huippumahti näyttelykesästä 2008 huippuhandleri Viiville ja avustaja-Lassille! Sekä tietty itse näyttelytähdille Oippanalle, Aunelle ja Hertalle!

Gala kirjoitti...

niin, meinas unohtua, onnittelut tietty koissuille. ja jos jatketaan vielä tätä mielikuvien maalailua niin miten olis viivi chihu taikka joku hyperaktiivinen malikka joka meinaa just räjähtää :-)) onnea teidän tiimille tuleviin näyttiksiin jos ei nähdä livenä ennen messaria!