Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 23. syyskuuta 2008

Kylpyläkauden korkkaus!

Tänään korkattiin Koirakylpylän uintikausi kesälomatauon jälkeen!
Hyödynsimme maksuna Aunen keväällä match showssa voittamaa lahjakorttia, tämän uinnin tarjosi siis itse pikku neitimme :)

Hyvin muistivat tytöt jutun juonen ja Aunekin ui jo selkeästi kevyemmillä liiveillä. Oilin kanssa harjoiteltiin muutama radallinen myös ilman liivejä, mutta edelleenkin se on pidemmän päälle kivempaa Oilinkin mielestä liivien avulla.

Tässä muutamia kuvia reippaista uimareista. Ihan ei meinanut meidän 'huippukamera' pysyä vauhdissa mukana..

Startti tapahtuu usein aivan rinta rinnan..


..jonka jälkeen kilpailuhenkisempi Oili aloittaa spurtin.


Aune sinnittelee hienosti perässä..


..kunnes Oili saa irtioton.


Yleensä altaan päässä saa namia ja ohjataan uudelle kierrokselle. Vaikka Aunekin on perso namille, vie Oili kyllä nakin himossa aina voiton ja kenties siksi spurtit ovat Oililla selkeästi ripeämpiä. Mutta onhan Oili lajia hitusen pidempään treenannutkin, eli ei se Aune kovin kauaksi siinä suhteessa isosta siskostaan jää.



Välillä tyttöjen tahti menee myös hieman eritahtia, joilloin toinen ui rataa toiseen suuntaan ja toinen toiseen suuntaan. Kohdatessa ei edes vilkaista toisia, vaan jatketaan määrätietoisesti kohti toista päätä.

Ensimmäistä kertaa Aunekin malttoi pysyä omalla radallaan, eikä remmiä enää silläkään tarvinnut. Nyt ovat myös kummatkin tytöt jo oma-aloitteisesti hylänneet leluilla läträämisen, ja keskittyvät itse kuntouintiin :D Yritäppäs heittää lelu uimareitin varrelle houkutukseksi, se vaan tönäistään joka kerta aikuismaisesti leualla sivuun!

Pari yötä vielä ja sitten juhlitaan rakkaan Oilimme 3-vuotis synttäreitä..

Toissa päivänä kuulimme myös uutisia liittyen Halin mahdollisiin juoksuihin, täällä jännätään kovasti progetestin tuloksia ;D

Ei kommentteja: