Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tyttönen täräytti -- Balttian ja Liettuan junnuvalio!!

Viikonloppuna olimme Mildredin kanssa retkellä Vilnassa, Liettuassa. Lähdin matkaan oppaaksi MiliaMin bussiin ja siksi mukaan tuli vain yksi oma koira. Bussiporukka oli loistavaa ja rempseää. Iso kiitos bussin numero kolme väelle mahtavasta viikonlopusta!

Lähdimme näytelmiin täysin ilman mitään odotuksia, ennakko-oletuksena oli, ettei kummankaan päivän tuomari ole samoilla linjoilla kanssani bullmastiffin rotumääritelmästä :) Näin hienosti sanottuna..

Sain Mildredille handleriksi aivan todella taitavan ja sympaattisen Katyan! Oli ihanaa katsella kehän reunalta heidän yhteistyötä. Katya puhuu pelkkää venäjää ja silti Mildred rakastui häneen ensi silmäyksellä. Seisomiseen tuli huimasti ryhtiä ja aina välissä, omaa vuoroa odotellessa, leikittiin kunnolla. Kyllä sen huomaa, kun neiti pääsee ammattilaisen käsiin! Huge thanks to the Katya! You are an amazing!





Lauantaina Mildredille tulokseksi JunEri4.
Esiintyminen sujui hyvin ja saatoin olla todella tyytyväinen tytön käyttäytymiseen vieraan handlerin kanssa.


Sunnuntaina tiimi Katya&Mildred jatkoivat yhteistyötä ja voi että se näytti taas upealta. Tältä tuomarilta oli pari viikkoa sitten tullut Mildredille eh, joten odotukset olivat vieläkin alempana. Mutta kuka olisi voinut vastustaa Katyan ja Mildredin taitavaa yhteistyötä, he näyttivät NIIN hyviltä yhdessä! Tulokseksi tulikin JunEri1 JunCAC ja uusi Balttian & Liettuan Juniorivalio!!! Voi sitä riemun määrää, kun hihkuin kehän laidalla ihmisjoukon takana piilossa. Isot kiitokset kaikille onnittelijoille ja tsemppaajille! Onnittelut myös muille pärjänneille!

Olihan reissu, ilman odotuksia reissuun lähdettiin ja silti kaksi titteliä saatiin kotiintuomisiksi :) Siinä sen näkee, ei sitä voi koskaan tietää ennakkoon miten menee, vaikka tuomarilla olisi hetki sitten käytykin. Lauantain tuomari oli Nijole Zieniene, Liettua ja sunnuntain tuomari oli Inese Pablaka, Latvia.


kuva Tanja Siira

kuva Tanja Siira

Näyttelypaikalla oli valtavan paljon tuttuja ja myös tutustuin viikonlopun aikana todella paljon uusiin ihaniin ihmisiin. Suuri kiitos loistavasta seurasta kuuluu myös Tonille, Hennille ja Lauralle! Teidän kanssa on niin helppoa ja hauskaa!

Ei kommentteja: