Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kolmen tittelin viikonloppu!





Viime viikko oli ehkä ehkä kevään odotuimpia ja odotukset eniten täyttäneitä. Suuntasimme keskiviikkona Sadun kanssa Birminghamiin. Pientä shoppailua ja keskustassa kiertelyä sille päivällä. Torstaina herättiin sitten aikaisin, heräteltiin hostellin pitäjä pedistä ylös, jotta saatiin aamukaffet ja teet ja sitten suuntasimme Cruftsiin. Crufts taitaa olla Euroopan ehkä vanhimpia ja arvostetuimpia näyttelyitä.

Torstaina luvassa oli pelkkää shoppailua ja kiertelyä, ei varsinaisesti vielä koirien katselua. Kiertelimmekin kojuja useamman tunnin ja tutustuimme uusiin tuotteisiin. Kuitenkin olimme molemmat varsin säästäväisellä päällä ja kummallekin lähti tuliaisiksi cruftsista vain koru ja kuolapyyhe. Bullmastiffikaulakoru sopii hienosti aikaisemmin ostamani numerolappupidikkeen kanssa. Tismalleen samanlainen bullmastiffi seisoo numerolappupidikkeessä, kuin juoksee tässä kaulakorussa. Täydellinen koristus näyttelyihin :)



Cruftsissa shoppailun jälkeen suunnistimme Birminghamin keskustaan. Löysimme muutaman ihanan vintagekaupan ja niistähän pitikin sitten ostaa kotiintuomisia. Lisäksi keskustan TK Max oli aivan hittikauppa, kuten Satu tiesikin etukäteen varoitella. Siellä sitä tuhlautuikin varmaan päälle kolme tuntia, mutta löytyipähän kerrankin edullisesti kenkiä, vaatteita, laukkuja yms. Paluumatkalla hotellille päätin vihdoin investoida uuteen kelloon. Lassin ja Sadun sanoin...'jos nyt vihdoin pääsisit eroon tuosta järkyttävästä bensamittarista' :P No nyt on sitten uusi ja hieno musta kello ranteessa, vähintäänkin tosin entisen kokoluokkaa :)

Hostellimme Birminghamissa oli minulle parin vuoden takaa tuttu. Sinne oli jälleen yhtä mukava mennä ja henkilökunta oli todella avuliasta ja leppoisaa. Paikka sopi kuin nakutettu minulle ja Sadulle ja nautimme vietävästi hostellin tunnelmasta!










Perjantaina oli sitten bullmastiffien vuoro Cruftsissa. Suuntasimme paikalle heti aamulla seitsemältä, jotta kerkesimme ennen kehiä vielä höpötellä Lynnin kanssa. Lynn on siis Mildredin kasvattaja skotlannista ja heidän seurue oli saapunut Cruftsiin useamman koiran kanssa. Eikä se lainkaan pöllömmin mennytkään! Nartuille luokkasijoituksia ja Lynnin kaikki mukana olleet kolme urosta, voittivat oman luokkansa. Upea päivä! Oli ihanaa tutustua Lynnin koiriin paikanpäällä ja samalla tutustuin myös Lynnin tiimiin ja Mildredin vanhempien kasvattajiin. Kertakaikkisen mukava päivä, ihania koiria ja todella ihania ihmisiä! Nyt vaan jännäillään muutama päivä, ja sitten Sadulle saapuukin pari ihanaa tuliaista lisää Skotlannista :P

Kiitos Satu aivan mahtavasta seurasta!! Retki oli todella onnistunut! Otetaanhan vaikka heti ensi vuonna uusiksi :)

Kun bullmastiffien arvostelu päättyi suuntasin Birminghamin lentokentälle. Lento kohti Brysseliä ja sieltä kohti Riikaa odotti. Mildred oli lähtenyt perjantaina aamusta jo Suomesta Tian ja Anun kanssa kohti Riikaa. Treffasimme Riikassa hotellilla puolilta öin ja olipa ihana nukahtaa oman mussukan viereen pitkän päivän jälkeen! Iso kiitos Anu ja Tiia Mildredin kyyditsemisestä!!

Lauantaina luvassa oli Latvian Voittaja -näyttely. Kaikki meni nappiin ja Mildred nappasi itselleen ensimmäisen tittelinsä! JunEri1 SA JunCAC Pn2 ja Latvian Juniori Voittaja 2011!!! Tuomarina toimi Paola Micara Italiasta. Rop-sija meni Tikulle ja Vsp-sija Ramsekselle. Onnea kaikille osallisille! Esiintyminen Mildredin kanssa meni täysin nappiin ja perheeseen tulikin nyt siis ihka ensimmäinen Voittajatitteli :) (kuvat näyttelystä: Juha ja Helena Tampio)







Perillä Riikassa kyytikaverina toimi Petri chow chowiensa kanssa. Ja eipä se hullummin mennyt niilläkään. Ihana Elsa oli Vsp ja ikinuori Milla Rop-veteraani. Titteliä siis pukkasi sinnekin suunnalle! Onnea!

Sunnuntaina Mildredillä oli vielä luvassa FCI 2 ryhmän erikoisnäyttely. Suuntasimme siis Petrin kanssa kaupungin toiselle laidalle pienempään urheiluhalliin. Ja voi uskomatonta, kaikki ruletti taas nappiin ja Mildredille sijoitukseksi JunEri1 SA JunCAC ROP!!! Näin neiti nappasi itselleen kolmannen Latvian juniorisertin! Mildredin nimen eteen voidaan nyt siis lisätä voittajatittelin lisäksi Latvian juniorimuotovalio, sekä roikkumaan jääneen Viron juniorisertin turvin Viron juniorimuotovalion arvo. Neiti onkin nyt siis hienosti sanottuna: LVJW-11 EE & LV JCh Ardhub Miss Murphin!!

Näyttelyn jälkeen alkoi kotimatka. Iso kiitos Petrille kaikesta avusta, otetaanhan joskus uusiksi!!

Ensi viikonloppuna onkin sitten luvassa Liettuan Voittaja -näyttely. Lähden matkaan oppaaksi Miliamin bussiin Tällä kertaa odotuksissa ei ole titteleitä. Vastassa on reilusti vanhempia junnunarttuja, eivätkä tuomaritkaan taida olla meille kovin suosiolliset. Mutta sen sijaan mukaan bussiin on tulossa paljon ihania kavereita, eli mahtavaa reissu siltä kantilta odotetaan :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihan huipun kuuloinen Cruftsin keikka ja hostelli :)
Mildredin tuliaisista puhumattakaan, ihan hurjaa!

Bullukat kirjoitti...

Teillä on ollut huippureissu niin näyttelytulosten kuin ostostenkin suhteen. Tuo hostelli on aivan ihana. Viihtyisin noin värikkäässä paikassa varmasti.