Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Lemmikkien joulusiunaus

Eilen piipahdettiin vesisateesta huolimatta Senaatintorilla Lemmikkien joulusiunauksessa. Tilaisuudesta on jo tullut perinne meidän perheessä ja Oili olikin tapahtumassa kolmatta kertaa ja Aune toista kertaansa.

Tilaisuuden järjestää Helsingin Seudun Kennelpiiri ja se on hyvä paikka koiralle totutella keskustassa liikkumiseen, kun ympärillä hyörii paljon ihmisiä ja koiria. Tällä kertaa oli vielä hienompaa olla mukana, kun hakutreenikaverimme Saurus bullmastiffi oli tilaisuudessa kutsuvieraana edustamassa pelastuskoiria. Saurus seisoi hienosti koko tilaisuuden ajan kirkon portailla valokeilassa.




Tässä kuvassa ortodoksinen pastori heittelee 'pyhää vettä' koiruuksien päälle. Oilin ja Aunen ilmeistä oli pääteltävissä, että 'eikös tota vettä tuu jo taivaalta tarpeeksi' :D Kuitenkin neitejä kiinnosti mennä heti siunauksen jälkeen haistelemaan pastorin takin liepeitä. Enää ei siis keskustassa ja ihmisvilinässä pyöriminen jännittänyt lasisinkaan.

Tilaisuuden jälkeen kävelimme autolle takaisin. Pakatessamme koiria autoon tuli pastori vielä kerran moikkaamaan tyttöjämme. Pastorilla oli auto samassa parkissa kuin meillä, ja hän tuli vielä siinä henkilökohtaisesti toivottamaan tytöillemme mukavaa talven odotusta :D

Ja sitten näiden vesisadekuvien jälkeen hieman pirteämpiä lumikuvia. Kuvat on otettu viime loppuviikosta juuri hetki ennen kun kaikki lumi suli lopullisesti pois.


Kamppailu lumipallosta..



...ja tällä kertaa Oili vei voiton!


Lumienkeleitä tehdään aina kun pääsee vapaana juoksemaan, välillä silloin kun ollaan remmissäkin.


Kuka, mitä? Kutsuiko joku minua?

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Oili ja Aune on NIIN nättejä tyttöjä!
Ja kiitos linkityksestä, tiettykin se on ookoo :)