Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kuulumisia..

Taas on viikko vierähtänyt nopeasti ja ohjelmassa on ollut vaikka mitä.

Tokoa treenattiin taas omalla porukalla ja seuraamisen parantuminen on edelleen havaittavissa. Paikallaanolo oli selkeästi heikonpaa kuin ennen, mutta kenties kylmällä ja kostealla maalla on vaikutuksensa. Normaalisti Aune treenaa Lassin kanssa ja minä Oilin kanssa, mutta viime treeneissä kokeilin bh-seuraamisen myös Aunen kanssa. Ja voihan pieksut, tuolla neidillä on kyllä älyttömän upea seuraaminen! Voikun ne voisivat ottaa oppia toisiltaan noissa liikkeissä.

Tokoilun lisäksi käytiin taas kylpylässä uiskentelemassa. Viime kerralla tytöt jonkin verran empivät, mutta nyt uinti oli taas palautunut kunnolla mieleen ja vauhtikin oli sen mukaista. Oli muuten kiva mennä kylpylälle, kun ulko-ovessa oli heti iso kuva meitin tytöistä uimassa ;D

Valeraskaus on nyt sitten koettu myös meillä. Oililla ei sitä ole koskaan ollut, mutta Aunelle se tuli nyt ekaa kertaa. Ihmettelin, kun neidin nännit alkoivat turpoamaan, reippaus puuttui kokonaan ja ruokakaan ei oikein maistunut. No siihenhän ei auttanut muu kuin liikunnan lisääminen ja ruuan hienoinen vähentäminen. Nyt kun lumi tuli taas maahan, niin Aune neiti innostui oikein kunnolla ja luulen että vauvat ovat sen päästä jo omiin kotiin pian lentäneet ;D

Viikonloppuna onkin sitten edessä Voittaja-näyttely messarissa. Meiltä mukaan lähtee Oili, mutta lisäksi esitettävinäni paikan päälle tulevat Hertta ja lisäksi autan Sannaa Andyn kanssa.
Lisäksi kuvioissa on pyörinyt muutamat pennut, mutta niistä sitten lisää myöhemmin..

Ei kommentteja: