Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 30. joulukuuta 2011

Herätehulluuksia!

Muistolassa on touhua piisannut. Remonttia on viimeistelty ja joulua juhlittu suvun kera.

Ennen joulua piipahdin perinteisesti Vilnan kansainvälisissä näyttelyissä. Poikkeuksetta kyseisissä näyttelyissä on ollut äärimmäisen kova taso bullmastiffeissa ja siksi matkaan lähdetiinkin jälleen kerran eritoten nauttimaan loistavasta seurasta. Tähtihetkiä ystävien lisäksi oli päästä ensi kertaa amerikanakitan kanssa kehään. 6 kuukautinen Inuline Miru Red Star 'Sirius' menikin melkoisen upeasti ja tulokset puhukoot puolestaan: lauantaina BEST IN SHOW -puppy ja sunnuntaina BIS-3!!

Bullmastiffeissa tähtihetkiä syntyi sunnuntaina..Mildred pisti tuulemaan ja häntä heiluen kiiruhdettiin jopa juniorimaailmanvoittajan eteen ja tulokseksi nuorten luokan voitto, paras narttu, iso serti ja ensimmäinen CACIB!! Tuo iso serti jää roikkumaan :) Hännän heilutus oli viikonlopun sana!!

Iso kiitos taas ihanille reissukavereille, tämä keikka on aina yhtä hauska!



Minä ja Sirius (6kk) harjoittelemassa

Joulun jymy-yllätys liittyykin sitten kuonon pituuteen! Muistolan tiimi on saanut upean vahvistuksen Tanskasta!! Saanko ylpeänä esitellä puikkonokkien kuningattaren CIB DK SE Ch Nimik Spanish Eyes 'Aili' !! Anu ja Jari vihjaisivat upeasta mahdollisuudesta, mietimme Lassin kanssa vuorokauden ja nyt neito onkin jo Muistolassa. Parempaa vastaanottoa ei olisi voinut kuvitella. Kaikki neljä ruttua ovat ottaneet neidon avosylin vastaan, pesuetta ei ole tarvinnut jaotella laisinkaan ja yhtään murahdustakaan ei ole Ailille annettu. Täällä sitä nyt koko perhe sitten opettelee uutta rotua...taitaa olla aikamoinen isin kullannuppu tuosta tulossa.

Aili on siis huippukasvattajalta kennel Nimik:stä, thank you SO SO much Mic!! Omistamme Ailin yhdessä Anun ja Jarin kanssa kennel Taxgemenasta. Linkit kummankin kasvattajan sivuille on lisätty linkkilistaan.
Neito on täydellisen luontoinen, ei pelkää mitään, heiluttaa häntää koko ajan ja tulee toimeen KAIKKIEN kanssa. Ikää löytyy 4 vuotta ja titteleitä aina kansainvälisestä valiosta, Ruotsin ja todella kovatasoisen Tanskan valionarvoon asti. Käyttötulos on myös hommattu :) Kauniit pennut Aili on saanut viime syksynä. Kaikki molossiystäväni, tervetuloa tutustumaan, tämä otus hurmaa täysin, tuo kauneus ja luonne on kultaa!!






1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Onnea uuden laumanvahvistuksen johdosta. Hyvin näyttää Aili solahtaneen joukkoon mukaan.