Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Heinäkuun hulinat


Bertta mätsärissä (kuva Liisa Suoninen)

Heinäkuu on ollut vilinää ja vilskettä. Koiramaista menoa on riittänyt jokaiselle viikolle.

Alkukuusta olimme Mildredin kanssa puolentoista viikon matkalla Pariisissa, kohteena tietenkin Maailman Voittaja 2011 näyttely.

Reissu oli kaikin puolin todella antoisa ja mukava. Kiitokset kaikille ihanille reissukavereille unohtumattomasta matkasta!

Maailmanvoittaja näyttelyssä Mildred oli junnuissa seitsemän parhaan joukossa (23kpl tuomari Javier Sanchez Fernandez). Seuraavan päivän Championnat De France näyttelyssä neiti nappasi potin kotiin, voittaen suuren juniorinarttujen luokan! (20kpl tuomari Marja Talvitie). Isot kiitokset Janette ja Tia handlausavusta, olette mahtavia!



Piipahdimme matkan aikana myös Kristinin ja koirien kanssa Pariisin keskustassa, tässä todistusaineistoa Pariisin nähtävyyksien kera :)











Matka keskustaan taitettiin junalla. Suurkaupunkin hulina ja vilske ei paljon reissulaisia hetkauttanut. Tässä neiti näyttää kuinka lungisti voi ottaa! Varsinaisen onnistunut luonnetesti siis läpäisty! :)



Paluumatkaksi saimme seuraksi ihanan mäyräkoiran Blackien! Tämä herra sulatti todellakin sekä minun, että Mildredin sydämet. Herra nappasi Pariisista Maailman Voittaja 2011 tittelin ja nyt muutti Suomeen Anun ja muun lauman seuraksi :)









Viikko sitten kävimme Mildredin ja Bertan kanssa studiokuvauksissa. Jättikiitos Jenni ja Studio Nevian mahtavista kuvista! Osaa kuvista odotellaan vielä saapuvaksi, mutta tässä esimakua. Aune ja Lassi olivat samaan aikaan lomailemassa, eli heitä ei kuviin tällä kertaa vielä saatu.












Helteet ovat hellineet. Onneksi ilmastointilaite on turvannut viileän ilman kotona. Iltaisin on sitten käyty nautiskelemassa Vaakkoin maisemissa.






Viime viikonloppuna teimme Mildredin kanssa pikapyrähdyksen Tornion kansainväliseen näyttelyyn. Hienosti starttasi neiti nuorten luokassa kun ikää on juuri saatu kasaan 15 kuukautta. Mildred PN2 Vara-Serti ja Vara-Cacib. Tuhannet kiitokset Anulle, Jennalle ja Katjalle mahtavasta reissusta!! Tässä pari kuvaa, kun Jenna treenailee Mildredin kanssa Torniossa.




Ei kommentteja: