Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 9. kesäkuuta 2011

Toukokuun tohinat!

Johan vierähti toukokuu tohinalla ohi! Mukavia tapahtumia on ollut riittämiin!

Karhupari Ukrainan reissulla (kuva: Jari Nurmenrinta)

Piipahdin perinteisellä Ukrainan keikalla alkukuusta. Bertta pisti matkalla tuulemaan ja nappasi molempina päivinä sekä sertit, että cacibit. Bulldoggeja oli kehässä yhteensä 10 molempina päivinä. Bertasta tuli nyt siis myös Ukrainan muotovalio. Vuoden aikaraja ensimmäisestä cacibista tuli juuri kyseisellä viikolla täyteen, eli pikkulikasta tuli samalla KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO!! (odottaa vielä vahvistusta) Enpä olisi uskonut, että neiti nappaa ekan cacibinsa, kun on ekaa kertaa nuorten luokassa ja inttivalioarvo napsahtaa heti vuoden päästä tästä! Typyllä on nyt kaiken kaikkiaan 6 cacibia, 5 eri maasta :)

Mildred neiti oli Ukrainassa molempina päivinä VSP-juniori!




Mildredin kanssa on jatkunut haku- ja rauniotreenaus koko kevään. Aikamoinen etsijä on tytöstä kehittynyt. Raunioillakin sujahtaa lainkaan empimättä pisimpiinkin onkaloihin ja putkiin :)



Puolessa välissä kuuta olimme Mildredin kanssa Helsingin KV näyttelyssä, Aptus Show'ssa. Neiti laittoi tuulemaan oikeen kunnolla ja oli lopulta narttujen paras eli VSP saaden ensimmäisen sertinsä!! Neiti taisi olla kaikista nartuista nuorin ja jätti taakseen jopa valionarttuja. Tuomari oli Ann Long Doyle Irlannista.



Viime viikonloppuna piipahdimme sitten Viron Voittajassa. Kiitokset aivan käsittämättömän upeasta reissuseurasta Tialle ja Anulle!! Tulokset eivät kummoiset olleet (JunExc4), mutta neidin esiintymiseen saattoi olla huipputyytyväinen. Ohessa pari kuvaa Tian handlaamasta Mildredistä. Tuhannet kiitokset Tia, olitte upea pari!


Mildred vasemmalla


Syy blogin hiljaisuuteen löytyykin sitten seuraavassa..Ostimme äsken Lassin kummitädiltä Lassin isän lapsuudenkodin Vihdin Tervalammelta. Muutaman kilometrin päästä Veikkolasta. Kyseessä on 30-luvun hirsitalo, johon teemme nyt täydellistä remonttia aina eristämisestä, kylppärin laajennuksesta, porakaivoon asti. Timpurit arvioivat remontin kestävän noin kolme kuukautta. Eipähän ole nyt kesälle sitten vapaa-ajan ongelmia.


Haaveissa on siis päästä koko pesueen kanssa muuttamaan syksyllä hehtaarin kokoiselle omalle tontille pieneen Tervalammen kylään :)



1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Ei mulla muuta kuin, että ihana toi talo. Mä olen aina rakastanut vanhoja puutaloja.