Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Miss Suomi Berttuli



Viime viikonloppuna pyörähdimme Pasin ja Hennin kanssa Outokummun ryhmänäyttelyssä! Tulokset oli mahtavat! Hennin musta keskari Elli oli rop, samoin harmaa keskari Juuli oli rop! Bullmastiffeissa skotlannin uusin tulokas Bram oli rop ja Mildred JunEri1. BRam oli ainut joka sai s/a:n bullmastiffeissa ja Mildred ainut narttu joka sai Erin :) Tyytyväisiä siis olemme! Bramille tuli näin ollen tililleen myös ensimmäinen serti ekasta Suomen näyttelystä.

Bulldogeissa syytä juhlaan tulikin sitten roimasti!! Bertta tuli narttujen kolmanneksi ja nappasi itselleen viimeisen kaivatun Suomen sertin! Näin tytöstä tuli Suomen, Venäjän ja Norjan valio!! Aikamoinen rivi, kun nyt on 7 aikuisten valiotitteliä, sekä 7 juniorivaliotitteliä :) Meidän pikkuinen touhottaja! (kuvat: Pasi Apajalahti)

Tässä vielä lista kaikista neidin Suomen serteistä:

22.5.2010 Oulainen tuomari: Elina Haapaniemi
23.5.2010 Helsinki KV, Aptus show tuomari: Paul Harding (kasvattajatuomari)
17.7.2010 Mäntsälä tuomari: Veli-Pekka Kumpumäki
15.8.2010 Heinola, SSKY erikoisnäyttely tuomari: Petr Rehanek
28.8.2010 Tervakoski KV tuomari: Van Den Bosch Gustaaf
11.9.2010 Porvoo tuomari: Veli-Pekka Kumpumäki
16.4.2011 Outokumpu tuomari: Markku Kipinä (ex-kasvattajatuomari)



Nyt sitten vaan odotellaan ajan kulumista. Bertallahan on Cacibitkin jo koossa neljästä eri maasta. Ensi kuussa tulee vuoden aikaraja täyteen ja viimeisestä inttivalioksi tekevästä Cacibista voidaan ruveta haaveilemaan :)

Muutamia päiviä sitten saimme myös iloisia pentu uutisia. Ihana Pirkko on saanut pyöräytettyä maailmaan neljä suloista englanninbulldogin alkua. Isänä kaikkien meidän super suosikki Nemo! Onnea! (kuvat: Helena Tampio)





Mildredille on päivittynyt KoiraNet:iin myös jo melkoinen rivi, ylpeitä ollaan tästäkin pirpanasta: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI41345%2F10&R=157

Käytimme Aunea myös osteopaatilla tarkastuksessa ja neiti voi hyvin. Lisää jämäkkyyttä toivottiin ja metsälenkkeilyn tehokuuri alkoikin lumien sulattua. Voi sitä riemun määrää, kun tytöt painoivat eilen täysillä Landbon metsässä. Kepit, lätäköt ja lihakset saivat kyytiä!! Ensi kuussa pääsee sitten skottiprinsessa osteopaatin tsekkaukseen.

1 kommentti:

Jaana ja Lyyli kirjoitti...

Oi kun ihania ruttunaamoja!!!