Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 1. helmikuuta 2011

2000km suuntaansa, kohteena Ljubljana



Tammikuun puolessa välissä ohjelmassa oli viikon reissu Sloveniaan. Mukaan matkaan lähti kotoa Mildred, sekä reissukavereiksi ihanat Leon ranskis ja bullmastiffi Tiku. Muita kuvia ei matkasta ole, kuin jälkikäteen ranskiskehän laidalta saamani poseeraukset. Kuvitetaan tämä päivitys siis ihanilla Leonin kuvilla. Kuvat ovat ottaneet kennelit Totegnac ja Spookey's Angels.





Reissu meni melkosen hienosti. Leon tuli lauantaina Ljubljanan inttinäyttelyssä urosten toiseksi, voittaen valioluokan. Kotiintuomisina siis Slovenian valiotitteli ja ainakin omistajansa Kazumin mukaan pojasta tuli nyt japanissakin virallisesti Multi Champion! Toki mukaan tuli vara-cacib, mutta inttianomus on jo Leonilla vetämässä eli cacibiin ei enää tarpeita ole. Isot onnittelut Kazumi ja Toni. Tämä poika on mun ehdottomia suosikkeja! Ihana makoilla sen kanssa hotellissa, ihana lenkkeilyttää vapaana, ihana ottaa päivätorkkuja Leon sylissä näyttelypaikalla ja ennen kaikkea mahtavaa loistaa sen kanssa kehässä. Täydellinen koira! Poika on siis japanilaisen omistajan Kazumin, mutta on nyt toistaiseksi täällä Suomessa Tonin ja Nooran luona. Toivottavasti vierailu kestää pitkään ja saan kokea uudelleen reissaamisen Leonin kanssa. Tässä vielä pojan virallinen nimi, AM UA UA Gr FI EE BY SI CH BIS BISS Coco Vialatte Leopold.





Bullmastiffikehän laidalle en tosiaan saanut ketään kuvaamaan. Mutta sieltäkin Tiku sai aika hyvät tuliaiset! Lauantaina Tikulle nuorten luokan voitto ja narttujen toinen sija. Roikkumaan jäi serti, joka valioi Tikun heti kun neiti ensin valioituu Suomessa. Tiku sai myös Vara-Cacibin, joka ilmeisesti muuttuu Cacibiksi ensimmäisen ollessa inttivalio. Eli käytännössä Tiku saikin kaiken oleellisen :) Mildred täytti reissussa perjantaina 9kk, eli melkoisen ipanalta näytimme vielä junnukehissä. Tulokseksi molemmilta päiviltä junnujen toinen sija, mihin olen tyytyväinen, lähinnä harjoittelimme siis kehäkäytöstä :P Nyt neiti saakin hieman kasvaa ja kehittyä ennen Suomen kehiä.






Kasvamisesta puheenollen. Punnitsin neitosemme viime viikolla ja tässä tulokset: Oili 50kg, Aune 48kg, Mildred 44kg ja Bertta 19kg. Nopeasti tuo Mildred siis porskuttaa isojen perässä. Alla kuvat siis 9kk ikäisestä Mildredistä, kuvattu punnituspäivänä.


Ei kommentteja: