Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Nemosta Liettuan valio ja myös C.I.B.-anomus lähti eteenpäin :)



(Kuvat: Edita Zeromskiene)

Viime viikonloppuna ohjelmassa oli matka Vilnan kansainvälisiin näyttelyihin. Toimin reissussa bussin matkaoppaana viime vuotiseen tapaan. Iso kiitos taas reissuporukallemme, mahtava matka ja te teitte siitä paljon!




Bullmastiffeissa ei suurilla tuloksilla juhlittu, parhain oli Mollan pn2 sijoitus luokkasertillä ja vara-cacibilla molempina päivinä. Bulldogeissa sitten Nemo piti sunnuntaina huolen ettei kotiin matkata tyhjin käsin! Poju oli urosten voittaja, eli ns. VSP saaden sertin ja Cacibin. Näin Nemosta tuli Liettuan valio ja kasassa ovat kaikki vaaditut Cacibit Kansainväliseen muotovaliotitteliin ja kauan odotettu vuosikin tuli täyteen siitä ensimmäisestä. Tämän pojan kanssa on töitä tehty ja paljon, aina näyttelykursseista lähtien. Nyt viime vuoden treenaus on alkanut kantaa hedelmää ja tuloksetkin ovat sen mukaiset.



Kuten kasvattajan sanoja lainatekseni:
'' Nemo on luottohandlerinsa Viivi Alaluusuan kanssa osoittanut, että myös tyypiltään liioittelematon, hyvin liikkuva englanninbulldoggi voi menestyä näyttelykehissä. Lämpöiset kiitokset Viiville hyvästä yhteistyöstä, tästä on hyvä jatkaa!''
Iso kiitos Pasi, Liisa, Juha ja Tuija, luottamus ja kannustus on ollut tärkeää ja tästä pojasta on tullut minulle erittäin rakas!

Nyt lepäillään hetki, mutta joulupäivänä starttaa taas reissuporukka uusiin haasteisiin!

Ei kommentteja: