Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 27. tammikuuta 2009

Kuvia kesän Gotlannin matkalta

Viime kesänä kävimme Gotlannissa viikon reissulla koko perheen voimin. Oma kamera jäi silloin vahingossa kotiin, mutta saimme näpsiä muutamia kuvia majoittavan maatilan omistajan kameralla. Hieman hidas oli kuvien toimitus, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan :D


Tytöt minimökkimme vahteina


Maaseudun rauhaa..neidit ihastelemassa maatilan hevosia

Ja sitten muutama kuva uudesta Ruotsin valiosta, Oilista, palkintojensa kera. Onpahan taakse livahtanut muutama lammaskin ihmettelemään.




Bertta voi edelleen hyvin, ja sopeutuminen perheeseemme on sujunut loistavasti. Oilin mielestä pikkuipana on melko rasittava, ja ei juurikaan neitiin huomiota kiinnitäkään. Oili huokaisee helpotuksesta, kun Bertta ei vielä yllä sohvalle :D Aunen mielestä Bertta on taas aivan huipputyyppi. Aune leikkii päivät pitkät neidin kanssa olohuoneen matolla. Aune makaa nätisti koko ajan, ja antaa Bertan roikkua poskessa ja korvissa. Hellästi Aune päällään leikkii Bertan kanssa, eikä kertaakaan ole päästänyt leikkejä menemään hänen puoleltaan liian rajuiksi.

Viikonloppuna pyörähdimme Oilin kanssa Turun kv-näyttelyssä. Mukaan oli ilmoitettu jopa 49 bullmastiffia ja Oilin tulos tällä kertaa ValEri2. Nyt tuleekin hieman taukoa näyttelyihin ja maaliskuussa varmaan suunnataan kehiin seuraavan kerran.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuutteko sinne Tampereen näyttelyyn maaliskuussa? Me ollaan Burtin kanssa menossa.. vähän yli kilo on äijälle saatu painoa parinviikon aikana lisää, ehkä maaliskuussa massaa onkin sitten jo enemmän :)

Anonyymi kirjoitti...

No tossa alempanahan se näköjään lukeekin, et Oilin kanssa ootte tulossa! Siellä sitte ainaki nähää. Malttais kattoo sivun loppuun ennne ku kyselee.. -Heidi