Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 18. marraskuuta 2008

Valkovenäjän reissu

Takana mahtava kokemus! Kotiuduimme Oilin ja Burtin kanssa eilen illalla Valkovenäjän näyttelyreissulta. Minskissä järjestettiin kaksi KV näyttelyä viime viikonloppuna.

Oili oli molempina päivinä ValEri3 ja Burt lauantaina AvoEri2 ja sunnuntaina AvoEri1. Tällä kertaa ei sertejä meille tippunut, vaikka Suomeen niitä saatiin muile koirille roppakaupalla. Reissuporukka oli mainiota ja vatsalihakset saivat kyllä treeniä nauramisesta! Kivaa oli ja varmasti lähden tuonne vielä joskus uudelleen! Paljon sain uusia ystäviä!

Tässä muutamia kuvia reissun varrelta. Lisäksi koneelta löytyy useita kuvia sunnuntaina sijoittuneista suomalaiskoirista. Eli eikun meiliä mulle, jos koirasi sijoittui sunnuntain isoissa kehissä. Porukkamme menestyminen ei siis ollut vaisua. Kummankin päivän BIS-kasvattaja oli suomalainen, ja sunnuntain BIS-kehässä oli peräti 4 suomalaista koiraa. Onnittelut kaikille menestyneille, me jäädään odottelemaan paremmalla tuurilla tulevia reissuja.


Saksanpaimenkoirien handlereista suurin osa oli kehässä armeijan vaatteissa.

Majoituimme Hotel Belarus nimisessä hotellissa

Näkymä hotellin 18.kerroksesta, jossa huoneemme sijaitsi.

Burtin sänky


Oilin peti


Perjantaina näimme kaduilla monta hääparia viemässä kukkia muistomerkeille. Ja kuten tästäkin kuvasta huomaa oli koko Minskissä aivan älyttömän siistiä.


Hieno talo matkan varrella.


Paikallinen kirkko


Paikallinen taxi

Ensi viikonloppuna suunnitelmissa onkin Jyväskylän Kv näyttely. Sinne olemme suuntaamassa jälleen yhdistelmällä Oili ja Burt :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sorry! Can't understand, where this place is located?

megat kirjoitti...

the big dog....is hero