Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Pikapäivitys, blogi ajantasalle


Fatima RYP4 Valmierassa

Helmikuu hupsahti jo mennä, ja minä olen unohtanut kokonaan blogin päivitykset. Tässä nopea päivitys, että saadaan tilanne ajantasalle ennen tulevia matkoja.

Helmikuun alussa pyörähdimme Tallinnan intissä. Tiimiimme tulokset olivat hienot, Riski ROP EE Ch ja C.I.B.* sekä Etta upeasti ekaa kerta nuorten luokassa ja tulokseksi VSP CAC ja Cacib. Toisesta siis intti ja toiselle eka Cacib! Upeaa, isot onnittelut! Mildredillä kehässä esiintyminen menikin sitten ihan penkin alle, tulokseksi kuitenkin lepsulta tuomarilta JunEri2.

Viikko sitten pyörähdettiin Mildredin, Bertan ja Nemon kanssa Latvia-Liettua tourneella. Nemo pokkasi molempina päivinä ROP sijoituksen ja viimeisteli näin Latvian ja Baltian muotovaliotittelit. Bertalle tulokset ValEri2 ja ValEri1 CAC PN2. Mildredin kohdalla kehäesiintyminen oli kohentunut huomattavasti edellisestä kerrasta ja tiimimme toimi kehässä kumpanakin päivänä nappiin! Latviassa junnujen voitto erillä ja JunCAC, Liettuassa junnujen toinen sija erillä.


Nemo ROP @Panevezys

Tästä se reissuputki sitten vaan jatkuukin :) Välissä koitetaan tehdä gradua, jotta kesällä kutsuisi aikuisten työt. Kiirettä pitää, mutta kevät tulee, jipaa!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hienoja tuloksia ja niille ei taida näkyä loppua :)
Keväälle iso jee!