Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Lv Ch titteli tietokannassa!

Oilin Latvian muotovalion arvo on päivittynyt KoiraNet:iin eli Suomen Kennelliitton jalostustietokantaan! Muutama viikko piti todistusta odotella Latviasta, mutta Suomen kennelliitto sai tittelin lisättyä järjestelmään alle vuorokaudessa siitä, kun todistuksen sinne lähetin. Nopeaa toimintaa, hyvä hyvä! Nyt siis Oipan virallinen nimi sisältää kolme titteliä! Jalostustietokantaan pääset tämän blogin vasemmasta laidasta, kohdasta 'Tyttöjen tarkat tiedot'.

Aune kävi sisarustensa kanssa maanantaina lonkka-, kyynär- ja selkäkuvissa. Ihan hyviltä tulokset näyttivät, mutta odotetaan nyt vielä miten Kennelliitto ne virallisesti tulkitsee.

Aunen lepäillessä kotona Lassin kanssa, oli meillä Oilin kanssa vuorossa hakutreenit. Pientä sadetta oli ilmassa koko ajan, mutta kivaa oli jälleen. Oilin treeni onnistui todella hyvin. Enää ei neidin kanssa tulla välissä keskilinjalle hakemaan vauhtia, vaan koira lähetetään uudelle maalille suoraan edelliseltä. Mukana treeneissä oli myös ystäväni Lissu, joka oli myös Karjaan näyttelyssä auttelemassa. Kiitos vielä kaikesta avusta ja tervetuloa useamminkin mukaan!

Tänään sain myös muutaman kuvan Hertasta Karjaan näyttelyssä. Tässä niistä yksi:

Ei kommentteja: