Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

lauantai 7. kesäkuuta 2008

Harjavalta 7.6.

Tänään olikin sitten mahtava päivä! Lähdimme eilen illalla isäni ja tyttöjen kanssa kohti Harjavaltaa, missä järjestettiin tänään ryhmänäyttely. Tuomarina toimi Pjort Krol Puolasta ja näyttelyyn oli ilmoitettu 10 bullmastiffia.

Ja kuinkas siinä sitten kävikään :) Oili-Oivallinen korjasi potin kotiin ollen rotunsa paras!!Oili siis ROP, PN1, ValEri1! Kiitos Pasi kuvaamisesta!

Tässä kuva ROP ja VSP bullmastiffeista:

Oili poseeraa pn-kehässä

Ennen bullmastiffeja seurasimme englanninbulldoggeja, joissa VSP oli hienosti ystävämme Patsy! Onnittelut! Tuota tyttöä ei kuumuus paljon häiritse, kun pistää tuulemaan tuollaisella pirteydellä tällaisellakin säällä!

Fin Mva Wheelback's African Queen 'Patsy'

Näyttelyn jälkeen piipahdimme tyttöjen kanssa vilvoittelemassa läheisessä joessa. Liivit olivat tietysti taas mukana reissussa, jotta sai nuo tytöt kunnolla uiskentelemaan, rannassa kahlailun sijaan.

Aune polskuttaa

Oilin ansaittu vilvoittelu hetki

Iso kiitos reissun onnistumisesta kuuluu myös isälleni. Hyvin sujuivat niin kuljetukset, majoitukset, ruokkimiset kuin kehän laidalla avustamisetkin :) Olet varmasti tervetullut mukaan useamminkin. Tässä vielä kuva ylpeästä isukista ja päivänsankarista!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ROPista!
Linkitin nämä sivut omaan blogiini, niin pääsee helpommin tsiikaileen tein menoa =D